Horoscop WEEKEND 8-10 IANUARIE 2021. Weekend romantic si pasional!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 8-10 IANUARIE 2021 scaldat de influente astrale majore.

RomaniaTV.net
08 ian. 2021, 07:44
Horoscop WEEKEND 8-10 IANUARIE 2021. Weekend romantic si pasional!

Horoscop WEEKEND 8-10 IANUARIE 2021.

 Venus, planeta iubirii, este ocupata la final de saptamana. Ea intra in Capriconr, unde-l asteapta smerita pe iubitul Marte. Sambata, trigonul Marte-Venus anunta cresterea temperaturii in termometre. Esti pregatit pentru un asa weekend romantic si pasional?

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop WEEKEND 8-10 IANUARIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tu ai conexiuni sociale puternice care au o influenta foarte mare asupra ta. Este foarte bine ca ai prieteni in care ai mare incredere si care joaca un rol important in viata ta. Totusi, ei nu ar trebui sa fie intr-atat de prioritari incat sa o ia inaintea intereselor si preferintelor personale. Nu trebuie sa fii in situatia de a alege intre ei si tine. Gaseste echilibrul de a dedica timp si pentru hobbyurile tale si activitatile tale preferate solo dar si pentru viata de amor si de prietenii. Astfel vei descoperi noi interese care sunt independente de lucrurile pe care iti place sa le faci cu prietenii tai.

Horoscop WEEKEND 8-10 IANUARIE 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu te simti confortabil sa explorezi mistere spirituale sau sa te scufunzi in profunzimi emotionale. Poate ca detasarea ta emotionala ca fel de a fi te ajuta sa nu iti nimic la modul negativ. Ai putea beneficia de a fi la fel de lipsit de frica si pe aspecte mai practice ale vietii. De exemplu, viata ta profesionala poate beneficia daca iti dezvolti conexiuni noi care sa te ajute pentru viitor. Sunt asa de multe oportunitati pentru tine in exterior si multe posibilitati de explorat. Trebuie doar sa iti indrepti focusul din lumea ta interioara spre ce se intampla in viata si in afara ta. Foloseste aceste zile cu activitati minunate!

Horoscop 2021 cu Cristina Demetrescu: „Sectorul banilor e cam prost până în vară. 2021 va aduce antidotul divin pentru planetă”
Horoscop WEEKEND 8-10 IANUARIE 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Nu este urma de indoiala ca in lumea ta tu esti primul si ultimul om din lista de prioritati. Nu este egoism ci este doar felul tau de a fi in contact cu talentele tale ca sa fii abil si in stare sa le folosesti pentru ce ai nevoie. In aceste zile insa, sa stii ca ai beneficia mult mai mult sa lasi deoparte politica „eu primul” si sa traiesti mai mult cu atitudinea prietenoasa de „noi”. Sunt multe beneficii pe care le poti avea cand te implici in orice tip de parteneriat in care simti o conexiune speciala. Fie ca e amicitie, iubire, afacere, un parteneriat potrivit te poate duce unde de unul singur nu ai cum ajunge. Dedica aceste zile in aceasta directie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.