Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE sub Luna noua in Pesti. 12-14 MARTIE 2021. Energie si speranta

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 12-14 MARTIE 2021 scaldat de influente astrale majore. Ne vom bucura de o frumoasa Luna noua in Pesti, cea mai visatoare zodie din horoscop.

12 mart. 2021, 12:06
Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE sub Luna noua in Pesti. 12-14 MARTIE 2021. Energie si speranta

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE.

 Lunile Noi marcheaza intotdeauna startul unui nou ciclu lunar, dar acesta este cu totul special. Si asta pentru ca atat Soarele, cat si Luna se afla in ultima zodie a horoscopului. O usa se inchide, in timp ce alta se deschide. Mai mult, Pluto, planeta transformarii, activeaza forte puternice care te indeamna sa mergi spre visul tau.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Daca ai inceput sa te vezi cu cineva nou, poti realiza zilele acestea ca aceasta persoana nu este asa de compatibila cu tine cum credeai initial. Toata chimia pe care o imparti cu el/ea ti-a blurat judecata dreapta si obiectiva. Acum ca ajungeti sa va cunoasteti mai bine, poti decide ca vrei sa studiezi mai bine cu cine ai de-a face inainte sa te scufunzi in ape mai adanci si profunde. Daca te afli intr-o relatie stabila, tu si partenerul puteti avea anumite tamponari pe tema vietii sexuale. Cineva nu este tocmai fericit. Cineva ar putea mirosi sau suspecta o urma de tradare. Daca este acest caz, lamuriti lucrurile si rezolvati ce se poate rezolva.

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Pentru tine nu exista in aceste zile un deficit de oportunitati de intalniri amoroase. Te bucuri de placerile vietii si iti place ca asa de multi oameni te fac sa te simti atractiv, adorat si valorizat. Totusi, ce e mult nu e mereu bun. Poti ajunge sa te simti prea imbuibat de atata atentie incat sa ti se aplece. Fii, asadar, atent ce iti doresti sa ti se implineasca. Nu mereu un vis implinit este echivalent cu bucuria si implinirea.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021. Runele anunţă o săptămână binecuvântată pentru mulţi

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Daca ai avut in aceasta saptamana o confruntare de cuvinte intre tine si partener, fiecare dorind sa detina dreptatea si controlul, foloseste acest timp pentru a repara tot ce e de reparat si de a nu continua sub nicio forma lupta de putere. Cu cat impingi mai tare, cu atat vei intampina mai multa rezistanta. Cand esti prins in lupte de ego, uiti ca de fapt sunteti o echipa si sunteti impreuna de aceeasi parte a baricadei. Daca o situatie ajunge sa va divida si nu sunteti in stare sa vedeti absurditatea acestei diviziuni, poate ca mesajul e ca nu sunteti meniti sa fiti un cuplu la bine si la greu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop PRIMAVARA 2021: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!