Horoscop zilnic 10 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Puterea interioara este cheia succesului si nativii a tot mai multe zodii constientizeaza acest aspect astazi. Insa actiunile tot mai ferme efectuate de mai multi nativi se pot ciocni intre ele la nivel social, fapt care poate genera tensiuni si chiar divergente.

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 06:21
Horoscop zilnic 10 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop zilnic 10 martie, marti

Berbecii au planuri foarte clare cu privire la ziua de azi. Stiu bine ce au de facut si nu se lasa distrasi de diversele situatii incomode in care ar putea fi pusi si nici de persoanele cu chef de orice altceva in afara de munca. Berbecii incearca astazi sa rezolve cat mai multe treburi, insa n-ar trebui sa se surmeneze. Indiferent cat de hotarati sunt si cat de puternici se simt, ar trebui sa-si aloce si putin timp pentru ei insisi.

TAUR – horoscop zilnic 10 martie, marti

Tenacitatea Taurului il ajuta astazi sa iasa castigator intr-o discutie usor tensionata de la locul de munca. Taurii mizeaza pe argumente clare si refuza sa faca compromisuri. Chiar daca castiga discutia, ar trebui sa ia in considerare si costurile ei. Prea multa fermitate si lipsa de toleranta de care dau dovada ar putea sa le strice imaginea in ochii unei persoane cu putere de influenta in mediul lor profesional.

GEMENI – horoscop zilnic 10 martie, marti

Manipularea realitatii poate fi la fel de simpla pentru Gemeni cum este alegerea cuvintelor intr-o discutie. Totusi, nativii din Gemeni ar trebui sa tina cont de repercusiunile actiunilor lor. A intinde coarda prea tare ar putea duce la ruperea ei. Gemenii ar trebui sa-si foloseasca puterea de influenta pentru a construi lucruri pozitive.

RAC – horoscop zilnic 10 martie, marti

Racii se exprima liber si cu intensitate astazi, fapt care ii face sa se simta puternici, de nestavilit chiar. Nativii acestei zodii isi iau intr-un final inima in dinti si deschid o discutie foarte delicata de care se fereau in ultima vreme. Este momentul ideal pentru a pune punctul pe „i”.

LEU – horoscop zilnic 10 martie, marti

Leii reusesc astazi sa vada partea plina a paharului in absolut tot ce fac, chiar si in acele situatii in care alti oameni devin prapastiosi. Si fac foarte bine! Desi par optimisti intr-un mod inconstient, Leii mizeaza pe informatii corecte atunci cand proiecteaza planuri sau solutii la probleme presante pe care altii nu le pot rezolva. Acest lucru le va aduce o mai mare apreciere din partea celor din jur.

FECIOARA – horoscop zilnic 10 martie, marti

Fecioarele isi folosesc la maximum inteligenta si perspicacitatea astazi. Nativii acestei zodii reusesc sa salveze situatii negre, sa rezolva probleme pe plan personal mizand pe pozitivismul care-i cuprinde astazi.

Citeste mai mult pe lyla.ro