Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 14 MAI 2020. Ce urmeaza?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 14 MAI 2020. Patrarul de Luna in Varsator aduce perspective noi asupra unei situatii. Vei primi vesti, informatii noi, care sa puna intr-o alta lumina ceea ce stiai pana acum. Se vor deschide noi usi, vei afla noi cai.

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 03:53
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 14 MAI 2020. Ce urmeaza?

Iata un nou mesaj de la ASTRE pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Pot aparea discutii intre tine si partenerul de cuplu. Vorbeste sincer si deschis despre ceea ce simti, dar fara sa aduci acuze daca nu esti multumit de ceva. Daca esti singur, gandeste-te bine daca vrei sa incepi ceva serios cu o persoana care nu-ti impartaseste idealurile!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Esti pregatit pentru a petrece o seara romantica in compania persoanei iubite. In relatia voastra sunt foarte putine probleme, chiar si acestea par sa se evapore ca prin minune. Daca nu ti-ai gasit sufletul pereche, ei bine te simti sexy, romantic si exact de asta ai nevoie pentru a atrage in bratele tale persoana pe care o astepti de multa vreme.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este o zi in care trebuie sa te hotarasti ce vrei. Poti gasi solutii miraculoase pentru relatia ta de cuplu care a fost ca un ghimpe in aceste zile. In loc sa te concentrezi pe ce nu iti convine si sa-ti critici partenerul, de ce nu vorbesti despre ceea ce simti si despre ce va aduce, de fapt, impreuna. Daca esti singur, trebuie sa schimbi tactica pentru a obtine rezultatele dorite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.