Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 27 FEBRUARIE 2020. Lupte pentru iubire!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilei de dragoste de azi JOI 27 FEBRUARIE 2020. Luna este in Berbec, prima zodie din cele 12, zodia noului inceput, deci o luam de la capat in calatoria celor 28 zile ale ei. In Berbec, Luna se intalneste azi in conjunctie cu Venus. Energia Berbecului taie in carne vie cand e nevoie, deci nu e loc de amabilitati si dulcegarii daca nu este cazul. Este timpul sa iti accesezi curajul, sa actionezi fara ezitare, chiar daca e vorba de o confruntare. Insa din fericire, Venus este activa si ne indeamna sa ne luptam... doar pentru iubire.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 09:47
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 27 FEBRUARIE 2020. Lupte pentru iubire!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Petreci momente tandre alaturi de partenerul de cuplu. Te simti iubit si vrei sa ii arati jumatatii tale ca sentimentele sunt reciproce. Daca esti singur, o persoana noua intra in viata ta. Esti fascinat si, totodata, precaut! Fii deschis, ceva bun poate iesi de aici!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Relatia de cuplu se afla intr-un blocaj, motiv pentru care te simti obosit si deprimat. Trebuie sa iei masuri urgente pentru a pune lucrurile in miscare. Este nevoie de efort atat din partea ta cat si a jumatatii tale, insa rezultatele va vor readuce zambetul pe buze. Relatia voastra va iesi intarita din aceasta situatie. Daca esti singur, ar fi bine sa accepti invitatiile primite, sa iesi si sa te distrezi. Vei avea numai de castigat daca procedezi asa.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Lucrurile merg bine in viata personala. Tu si jumatatea ta formati echipa perfecta, canalele de comunicare sunt deschise asa ca norii negri care aparusera pe cerul relatiei voastre sunt acum imprastiati. Esti singur? Sarmul si pasiunea te fac irezistibil si dorit de toata lumea. Vei intalni multi oameni care iti vor face ochi dulci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.