Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 9 DECEMBRIE 2019. Cine face angajamente pe termen lung?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 9 DECEMBRIE 2019. Luna paraseste usor-usor zodia Taur pentru a intra fastuos in Gemeni. Inainte, insa, se conecteaza cu visatorul Neptun si cu Marte cel sexy, dar si cu frumoasa Venus, apoi face trigon cu Saturn si Pluto, ceea ce aduce semnarea unui acord serios si pe termen lung.

RomaniaTV.net
08 dec. 2019, 20:26
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 9 DECEMBRIE 2019. Cine face angajamente pe termen lung?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Daca lucrurile din viata personala devin dificile, le poti rezolva cu o atitudine calma si matura. Crezi ca poti purta cu el o discutie civilizata pentru a repara ce este de reparat? Poate o iesire romantica va va ajuta pe amandoi sa va relaxati si sa va simtiti mai degajati. Daca esti singur, este o zi propice sa intalnesti omaeni noi.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Conexiunea cu partenerul de cuplu este intr-o continua crestere. Iti rasfeti partenerul de cuplu cu cadouri scumpe, iesiri romantice. Merita cu prisosinta! Se pare ca veti duce relatia la alt nivel. Daca esti singur, fii atent la mesajele pe care le transmiti. Cu singuranta faci ceva gresit, din moment ce persoana careia i le trimiti pare ca nu observa.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Viata amoroasa este armonioasa si linistita. Totusi, nu lua totul de-a gata. O relatie reusita este una care se construieste zi de zi, cu atentie, dragoste si comunicare. Iesi cu partenerul, flirteaza, chiar daca sunteti de ceva vreme impreuna. Daca esti singur, fii mai sociabil. Nu inchide portile comunicarii. Largeste-ti cercul de prieteni. Te pot ajuta sa-ti gasesti partenerul ideal.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.