Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 11 IANUARIE 2020. Schimbări în amor. Vezi pentru cine!

Horoscop zilnic dragoste SAMBATA 11 IANUARIE 2020. Dupa eclipsa de Luna plina in Rac de ieri, cel mai puternic weekend al anului continua cu urmatorul eveniment astral din cele trei mari: Uranus iese din stationarea retrograda in care se afla din august 2019. Uranus inseamna schimbare. Deseori subita, imprevizibila, acel tip de schimbare dupa care ceva nu va mai fi la fel!

10 ian. 2020, 20:37
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SÂMBĂTĂ 11 IANUARIE 2020. Schimbări în amor. Vezi pentru cine!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Nu te inchide in tine cand este vorba de relatia de cuplu. Spune-i partenerului orice te preocupa pentru ca impreuna veti gasi solutii la orice problema. Iar daca esti singur, s-ar putea ca in aceste zile sa-ti intalnesti dragostea vietii.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Abia astepti sa petreci o seara romantica in compania persoanei iubite. Profita la maximum de aceste momente, deschide-ti inima si vorbeste-i despre toate fricile si anxietatile tale. Aceasta discutie va duce relatia voastra la un nou nivel. Chiar daca nu ai un partener stabil in aceste zile, nu te inchide in casa. Iesi si distreaza-te alaturi de prieteni, oamenii care iti sunt alaturi in orice situatie.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Viata ta amoroasa este tensionata in aceste momente, asa ca ai grija sa nu inflamezi si mai tare spiritele. Nu-ti sufoca jumatatea cu problemele tale profesionale care nu au nicio legatura cu relatia voastra. Daca esti in cautarea sufletului pereche, nu-ti fa griji pentru ca viata iti poate oferi o multime de surprize placute, iar lucrurile se pot schimba in bine intr-o secunda.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.