Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SAMBATA 8 FEBRUARIE 2020. Energie speciala!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, SAMBATA 8 februarie 2020. A sosit noaptea mult discutata si asteptata, a Lunii pline de februarie, numita si Luna plina a zapezii, ce are loc in acest an in Leu. Luna plina in Leu va avea intensitate maxima in dimineata zilei de duminica, ora 9:33, deci toata noaptea de sambata spre duminica ea va raspandi energia speciala spre noi.

07 feb. 2020, 21:13
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru SAMBATA 8 FEBRUARIE 2020. Energie speciala!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Urmeaza-ti dorintele, lasa treburile pentru mai mult timp cu familia si persoana iubita. Incearca sa eviti situatiile care sa-ti strice buna dispozitie. E o zi propice sa-ti intaresti relatia de cuplu. Daca esti singur, te-ai pute simti invidious pe cei care au pereche. Decat sa te plangi, mai bine fa ceva ca sa schimbi situatia.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ziua de azi favorizeaza apropierea de partenerul de cuplu, mai ales ca in ultima vreme incepuserati sa va distantati unul de celalalt. Daca esti singur, bucura-te de aceste zile lipsite de griji. In curand, viata ta sentimentala va cunoaste o turnura spectaculoasa.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este momentul sa stai alaturi de jumatatea ta, sa visati si sa faceti planuri pentru viitorul comun. Si daca intampinati vrei problema o puteti rezolva impreuna cu mare usurinta. Singur? Este momentul sa ai mai multa incredere in tine. Doar asa vei putea intalni persoana potrivita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.