HOROSCOP ZILNIC DUMINICA 17 MAI 2020. Jupiter şi Soarele dau vibraţii bune!

Soarele in Taur este in trigon cu Jupiter proaspat retrograd si impreuna ne trimit vibratii pozitive! Acestea sunt cele mai mari corpuri ceresti din sistemul nostru solar, deci cand cei doi canta in armonie, intreaga lume se simte mai usoara, mai bine si mai optimista despre viitor.

RomaniaTV.net
16 mai 2020, 18:17
HOROSCOP ZILNIC DUMINICA 17 MAI 2020. Jupiter şi Soarele dau vibraţii bune!

Este si greu sa nu te simti bine cand acestia doi sunt in trigon. Avem mari asteptari si e si firesc. Poate ca tintim prea sus dar mereu exista de undeva de unde sa incepem. Macar dorim sa prindem stelele dar le alegem macar cu Luna si tot este in regula pentru azi. Viseaza mare, tinteste mare si pune-ti scopurile si prioritatile pentru urmatoarele luni. Jupiter retrograd ofera o calatorie frumoasa din care pot rezulta lucruri bune. Ai incredere!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O dorinta sa faci anumite redecorari sau aranjamente intr-un spatiu in care functionezi, casa sau munca, se poate dovedi aducatoare de stres azi. Probabil ca ai niste idei foarte bine definite dar nu gasesti materialele necesare ca sa ajungi la rezultatul dorit. Orice ai planifica, e o idee buna sa te interesezi din timp cu ce poti face ce ti-ai propus. Da telefoane, aduna informatii, te scutesti singur de frustrari.

Citeşte şi: Decizii importante pentru 4 zodii în urmatoarea perioadă!

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Desi te simti in mod special astazi apropiat de prieteni, familie, iubiti sau iubite, iti poate fi greu sa comunici cu ei. Poate ca ei au situatii in care prefera sa ramana retinuti si tu esti confuz, intrebandu-te daca sunt suparati pe tine. Sunt sanse mari sa nu fie. Oricum, oamenii au nevoie si de propriul spatiu. Ai rabdare. Incearca sa intelegi. Iti pot spune despre ce e vorba maine.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi ai putea lucra la un proiect artistic de un anumit tip. Vei pune mult effort in orice faci iar rezultatele ar putea sa nu te satisfaca. Asta duce la mai multe revizuiri. Pana la urma va trebui sa te opresti. Este posibil sa revizuiesti si sa corectezi prea mult. La orice ai lucra, incearca sa ramai obiectiv si sa nu te lasi prea mult prins in asteptari nerealiste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.