Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi JOI 1 OCTOMBRIE 2020. Ce ai de vindecat?

Iata horoscopul zilei de azi JOI 1 OCTOMBRIE 2020. Luna octombrie incepe in forta, cu o Luna plina in Berbec. Conjunctia acesteia cu Chiron aflat tot in Berbec aduce la lumina niste rani care te fac vulnerabil. Asa cum spunea poetul Rumi, rana este locul in care intra lumina, iar aceasta este faza-cheie pentru a intelege ce se intampla. Vindecarea este posibila. Fa tot ce depinde de tine pentru a te accepta, cu bune si cu rele. Soarele in Balanta aduce foarte multa corectitudine. E timpul sa fii curajos.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 19:42
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi JOI 1 OCTOMBRIE 2020. Ce ai de vindecat?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Vechi cunoscuti ar putea sa-ti deschida usi noi si sa iti dea o mana de ajutor. Asigura-te ca profiti la maximum de aceste oportunitati ca sa-ti duci la indeplinire planurile si ambitiile.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este vremea sa nu te mai prefaci ca este totul roz in viata ta si revino cu picioarele pe pamant. Recunoaste ca ai probleme si rezolva-le. Cu cat te vindeci mai repede, cu atat vei putea incepe ceva nou care iti va aduce pacea in suflet.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te simti revolutionar si pe masura ce iti intorci lumea cu susul in jos, poti descoperi ca te bucuri de noua ordine creata ! Acest mod nou de a privi lucrurile te face mai optimist si iti imbunatateste starea de spirit.