Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 10 APRILIE 2020. Discutii clarificatoare in relatii

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 10 APRILIE 2020 ; dupa Luna plina in Balanta de acum 2 zile care continua sa ne impacteze cu energia sa si in acest weekend, chiar daca este in descrestere, astazi Venus in Gemeni este intr-un frumos sextil cu vindecatorul Chiron in Berbec si anumite lucruri se pot rezolva daca tu si partenerul aveti o discutie sincera. Luna este in Scorpion, deci esti pregatit sa faci fata adevarului privind drept in ochi si sa faci ce trebuie.

09 apr. 2020, 20:14
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 10 APRILIE 2020. Discutii clarificatoare in relatii

Peste weekend, Luna va intra in Sagetator si atmosfera se va relaxa. Dragostea vindeca azi cu Venus si cu Chiron. Bucura-te de o discutie sanatoasa care macar te ajuta sa stii unde te afli intr-o relatie. Doua minti sunt mai bune ca una azi.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Natura ta senzuala este mai puternica decat oricand, deci da-ti permisiunea sa te abandonezi unor placeri azi. Fii sincer ce vrei si ce ai nevoie, poate sa fie mai usor decat crezi sa iti implinesti dorinte. Poate ca vrei timp intim cu persoana iubita sau ceva simplu precum o baie fierbinte cu spuma. Incet dar sigur, ingrijorarile ti se vor topi, lasandu-te cu un profund sentiment de multumire.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Un parteneriat intens te indeamna sa iti reconsideri pozitia. Asculta de aceasta persoana si asuma-ti un risc intelectual azi. Poate te inscrii la un curs online, urmezi un sfat al sau si capeti abilitati valoroase. Vei avea nevoie de timp si practica sa capeti maiestrie, deci da-ti voie sa descoperi noutati. Din fericirte, ai temperament de alergator de cursa lunga, deci te vei descurca.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ti se poate oferi o oportunitate financiara si ar fi bine ca macar sa o studiezi chiar daca te face sa te simti nervos. Ai abilitati sa faci bani din piatra seaca deci poti performa in tot felul de situatii. Azi poti atrage si alte forme de venituri precum un bonus sau o recompensa. Pe seara, apleaca urechea spre o persoana ce iti vrea binele si asculta sfaturile primite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.