Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 10 IULIE 2020. Vesti bune in dragoste si nu numai!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 10 IULIE 2020. Venus si Chiron fac astazi sextil, construind adevarate poduri ale iubirii. Este timpul sa aplici balsam pe rani, sa miscorezi distantele de persoanele la care tii si sa te lasi purtat pe aripile romantismului. Venus si Chiron aduc oportunitatea de a iti arata vulnerabilitatile, de a te conecta cu altii si de a lasa frumusetea, dragoste, sensibilitatea, placerea sa vindece. Luna este in Pesti si se intalneste cu romanticul Neptun, apoi face un sextil cu Jupiter si Pluto. Se anunta vesti bune in dragoste si nu numai!

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 19:29
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 10 IULIE 2020. Vesti bune in dragoste si nu numai!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te simti pozitiv si hotarat sa preiei controlul vietii tale. O conexiune pe care ai facut-o cu o persoana destul de importanta va conta foarte mult in aceasta perioada. Treci la etapa urmatoare fara sa te gandesti prea mult la riscuri.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti pe cale sa-ti duci la implinire obiectivele. Deci nu lasa pe nimeni sa te abata de la drumul tau. Nu face compromisuri, mergi inainte cu incredere in abilitatile si talentele tale, in judecata si decizile tale. Dupa ce implinesti ce ai de implinit, te poti ocupa si de altii.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Desi lucrurile din viata ta ar putea sa nu evolueze chiar asa cum ti-ai planificat, nu trebuie sa dai inapoi. Ai rabdare si vei gasi un inteles in noul mers al lucrurilor. Gandeste-te cum poti sa-ti implementezi visurilre si sperantele in noua conjunctura si vei gasi solutiile pentru indeplinirea planurilor tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.