Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de DUMINICĂ 27 SEPTEMBRIE 2020. Mercur e în Scorpion. Discuţii pe muchie de cuţit!

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 27 SEPTEMBRIE 2020. Mercur intra in Scorpion, iar comunicarea devine mai intense si uneori mai sexy. Totusi, discutiile pot fi pe muchie de cutit caci o vorba spusa pe un ton nepotrivit poate schimba intreaga atmosfera. Poate ca uneori este mai bine sa taci si sa asculti pana cand iti dai seama cum stau lucrurile si abia apoi sa actionezi. Fa putina cercetare inainte de orice.

26 sept. 2020, 19:58
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de DUMINICĂ 27 SEPTEMBRIE 2020. Mercur e în Scorpion. Discuţii pe muchie de cuţit!

Luna este in Varstator si este gata de distractie alaturi cu prietenii. Venus este si ea in legatura cu Nodurile Lunare si creeaza o predispozitie spre romantism. Pana la urma, este duminica, profita!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O relatie romantica pare sa derapeze acum si sa existe pericolul de a se opri, dar nu te ingrijora. Nu se prevad repercursiuni pe termen lung la nimic din ce se spune sau se face acum, in special in parteneriatele romantice sau de afaceri. Astazi nu este o zi potrivita sa semnezi nicio intelegere cu caracter de parteneriat.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Se prefigureaza anumite posibile schimbari la locul de munca si urmare a lor, este posibil ca spre tine sa vine mai multa munca, mai multe ore, toate din cauza comportamentului sau incompetentei cuiva din echipa. Tine-ti nervii in frau. Din aceasta situatie, daca esti vigilent si harnic, vei culege mai multe oportunitati decat iti imaginezi acum.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Focusul tau se muta spre zona spirituala a vietii tale, trecand prin emotional si asta anunta categoric schimbari la orizont. S-ar putea sa ai un fel de criza de credinta si incredere cum ar fi despre locul tau pe scara sociala. Intreaba-te daca nu cumva tii de idei vechi doar pentru ca ele sustin notiuni vechi de cand lumea. Poate este cazul sa renunti la ele si sa devii o versiune mai buna a ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO