Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, duminică 14 mai 2023. Prima zi fară Mercur retrograd. E de bine?

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, duminică 14 mai 2023. În timp ce Luna în Pești face sextil atât cu vizionarul Uranus, cât și cu vibrantul Soare, soluțiile inteligente ne-ar putea împinge departe. Luna se unește apoi cu idealistul Neptun, așa că ar putea fi nevoie să fim gata să frânăm planuri prea ambițioase. Din fericire, Mercur, planeta comunicării și gândirii începe mișcarea directă întărindu-ne simțul rațiunii.

13 mai 2023, 21:17
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, duminică 14 mai 2023. Prima zi fară Mercur retrograd. E de bine?
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, duminică 14 mai 2023. Prima zi fară Mercur retrograd. E de bine?

Horoscop 14 mai 2023. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Citește și: Mesaj săptămânal RUNE pe ZODII, 15-21 mai 2023. Noutăţi de la pietrele mistice!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Sunt unele subiecte care au nevoie sa te ocupi de ele cu adevarat. Poti sa te deschizi total si sa vorbesti despre ele azi ? Vocalul Mercur cereaza unele frictiuni cu coordonatorul tau Saturn azi. Cei doi fac sa fie usor sa fii prins in gandire negativa si in nesigurante. In loc sa te implici in acest proces mental, incearca sa te separi total de povestile pe care ti le spui singur. Daca nu e adevarat nimic din ce gandesti ?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi poate fi una din acele zile mai dificile pentru navigat lin prin ele. Luna te indeamna spre romantism, sex si o stare generala buna. Insa cuadratura tensionata dintre mentalul Mercur si disciplinatul Saturn face sa fie greu sa iesi din zona capului tau si sa iti arda de altceva. Daca te indrepti spre orice este artistic, vei traversa ziua bine, insa pentru restul domeniilor ia o pauza azi.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este usor ca azi sa cazi intr-o rutina mentala. Din fericire, esti tipul de persoana care nu sta prea mult intr-o singura bucla de gandire si cu ochii pe pereti sau spre cer pentru urmatorul obiectiv. Mercur si disciplinatul Saturn ofera azi cadrul unei discutii sobre si iti poate pune ambitiile la indoiala. Foloseste ziua pentru o gandire structurata si sarcini mentale dificile in loc sa baltesti in ganduri care te dau inapoi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și: Întunecatul PLUTO își continuă drumul RETROGRAD spre Capricorn. Ce ZODII trebuie să fie atente la BANI