Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 17 MARTIE 2019. Sustinere de la Mercur si Marte!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de DUMINICA 17 MARTIE 2019; Mercur retrograd este in sextil cu Marte in Taur azi si suntem in plin proces creativ plin de energie activa de la Marte ! Ce idei minunate iti coloreaza realitatea pe masura ce vorbesti ? Asteapta pana la finele zilei ca sa vezi ce iti aduce conexiunea buna dintre Mercur si Marte. Azi, cuvintele te vor sustine si ajuta sa avansezi gratie acestui aspect !

RomaniaTV.net
16 mart. 2019, 20:23
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 17 MARTIE 2019. Sustinere de la Mercur si Marte!

Mercur retrograd isi accelereaza viteza pe langa Pamant acum iar gandurile ne zboara in toate directie.

Azi, mai mult ca oricand, Mercur primeste o portie de energie ca focul de la Marte. Mintea iti poate rula cu o viteza uluitoare – sau poate gura altcuiva face asta langa tine – si ai o zi activa si plina de evenimente.

Luna sta comoda in Leu azi si nu anunta nicio grija. Iubirea este pe agenda, dar si putin flirt si baie de soare. Da, este o perfecta zi de Duminica pentru distractie si vorbit. Lasa-te dus de ideile jucause. Este o zi sociabila si ar fi bine sa iesi si sa te distrezi !

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea sa spui una intr-un minut si opusul in clipa urmatoare. Cea mai mare parte din timp, tu continui sa sari de la un subiect la altul fara pic de greutate si stres, dar azi oamenii te pot taxa pentru asta. Gandeste cu adevarat ceea ce urmeaza sa spui. Nu gandi cu voce tare sa te auda si altii. Procesul tau continuu mental poate fi inteles gresit si risca sa genereze confuzie.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Deseori ai tendinta sa iei oamenii la valoarea care se vede. Esti o persoana foarte deschisa, deci iti asumi ca si ceilalti sunt la fel de onesti. Azi ai putea avea de-a face cu cineva ce are interese ascunse. Poate ca nu isi releva povestea intreaga. Nu lua cuvantul de buna tuturor, e o zi in care multa lume vorbeste mai mult decat de obicei dar nu neaparat si mai sincer.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Libertatea este numele jocului pentru tine azi. Fie ca realizezi sau nu, ai multa libertate si ar trebui sa te bucuri de ea cu incredere. Fii spontan. Planifica o calatorie lunga undeva unde esti curios sa ajungi. Ai multe lucruri de trait deci iesi acolo in lume si traieste. Dand drumul fricilor iti vei face si mai mult loc pentru visele tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.