Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 24 MARTIE 2019. Ce e minciună şi ce e adevăr azi?

Horoscop zilnic. Mercur retrograd in Pesti intra in conjunctie cu Neptun, aflat si el tot in Pesti. Astazi, linia dintre realitate si fantezie este foarte sensibila. Ce e real si ce nu? Ce e minciuna si ce e adevar? Nu e rau sa fii creativ si sa-ti pui imaginatia la lucru.Vizualizeaza-ti viitorul, mediteaza, cauta ghidarea spirituala. Cu toate acestea, Este indicat sa ramai si cu picioarele pe pamant pentru nu pierde, totusi, contactul cu realitatea.

23 mart. 2019, 20:40
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 24 MARTIE 2019. Ce e minciună şi ce e adevăr azi?

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai nevoie de prudenta. Abordeaza fiecare problema intr-o maniera matura. Nu forta lucrurile si evitata conflictele. Urmareste-ti interesele si nu-ti baga nasul in treburile altora.

 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti foarte increzator in fortele proprii. Astrele favorizeaza realizarea tuturor planurilor. Nu grabi, insa, lucrurile si nu actiona din impuls. Pastreaza-ti calmul si nu-ti iesi din fire.

  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te simti inspirat si vrei sa incepi proiecte noi. Cu toate acestea, te cuprinde anxietatea. Incearca sa-ti mentii echilibrul si nu arde lumanarea de la ambele capete. Accepta viata asa cum vine. Daca te opui sau incerci sa schimbi ceva , eforturile tale vor fi zadarnice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO