Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 14 FEBRUARIE 2019. Zi mare, Marte intră în Taur chiar de Ziua Îndrăgostiţilor!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 14 FEBRUARIE 2019; bucura-te azi de energia iubirii, indiferent daca esti sau nu adeptul sarbatorii Zilei Indragostitilor ! Sarbatoreste dragostea in oricare forma se prezinta ea in viata ta, de la iubirea pentru partener, pentru copii, pentru prieteni, pentru un animal de companie si pana la iubirea pentru viata insasi ! In plus, Marte, planeta energiei, pasiunii si impulsurilor ce te imping spre inainte intra azi in senzualul Taur, dupa ce a stat in Berbec de la 1 ianuarie.

13 feb. 2019, 21:04
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru JOI 14 FEBRUARIE 2019. Zi mare, Marte intră în Taur chiar de Ziua Îndrăgostiţilor!

Marte in Taur azi inseamna o zi plina de actiuni (Marte) ce sa iti provoace placere (Taur) ! Fie ca te rasfeti in asternut de matase, fie ca savurezi o ciocolata, totul este despre a face lucrurile lent, unul cate unul. 

Marte in Taur ne da semnalul sa o lasam mai moale si sa reglam ritmul de asa natura incat sa ne mai si bucuram de actiuni ce hranesc simturile. Este un moment tocmai bun „ales” de Cosmos ! Zeul sexului Marte intra de acum in semnul zodiacal condus de Venus, planeta iubirii, anume Taur. Nu te da inapoi de la orice iti doreste inimioara. Macar azi. 

Aparent, combinatia Marte si Taur este una extrem de ciudata. Dar si foarte interesanta ! Ce inseamna pentru zodia ta acest tranzit timp de 6 saptamani ? In ce plan te impacteaza ? 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Pana acum, anumite eforturi facute pentru a-ti implini un vis indraznet s-au intalnit cu dificultati si cu intarzieri, ceva ce te-a cam frustrat si chiar dat inapoi. Totusi, fii optimist. Energiile se schimba si evenimentele se pare ca vor urma o turnura noua, favorabila. Asta inseamna ca poti profita sa iti impingi planurile tot inainte (Marte) si sa obtii succes dar si multa placere si bucurie (Taur). Doar nu degeaba de azi Marte intra in Taur pentru 6 saptamani !

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Alege speranta si gandirea pozitiva azi. de tine depinde ce alegi sa gandesti si sa simti. Asta te ajuta si sa iti faci treburile cu spor dar si sa scapi de orice negativitate te-ar tine in loc. Limiteaza-ti tendintele de a fi absolut si incapatanat. Fii deschis si la ce au altii de spus ca sa gasesti solutiile pe care nu ti le-ai imagina de unul singur. De azi, Marte e in zodia ta. E o oportunitate ce apare o data la 2 ani. Ai toate sansele sa ai 6 saptamani extraordinare. Nu le rata.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai invartit o multime de farfurii deasupra capului in aer, le-ai tinut pe toate in echilibru dar tot acest efort te poate obosi si coplesi. Ia-o mai usurel, pe bune, de ce atata zor si stres ? Lasa ca de azi Marte intra in senzualul si lentul Taur pana pe 31 martie si vei vedea ce inseamna sa o iei mai usor. Doar asa iti poti permite sa simti ca traiesti si sa iti tragi sufletul. Daca muncesti metodic si cu un ritm pe care sa il poti sustine a la long, in curand te vei bucura de fructele eforturilor tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO