Horoscop zilnic JOI 12 aprilie 2018. Care zodie va avea una din cele mai bune zile ale vietii sale?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru JOI 12 aprilie 2018, o zi aflata intre evenimentele astrale ale acestei saptamani si anume trei aspecte de sextil ce domina cerul, toate avand efect benefic : Venus sextil cu Neptun, Marte sextil cu Neptun si Jupiter sextil cu Pluto.

RomaniaTV.net
11 apr. 2018, 20:42
Horoscop zilnic JOI 12 aprilie 2018. Care zodie va avea una din cele mai bune zile ale vietii sale?

Ce inseamna acest sextil ? Sextilul este aspectul (adica unghiul special) dat cand planetele sunt la aproximativ 60° departare de cercul zodiacal.

Atunci cand doua planete sunt in sextil inseamna ca puterile fiecarei planete implicate coopereaza cu usurinta de asa natura incat se incurajeaza si se inspira una pe cealalta. Ambele parti ale sextilului castiga prin aspectul dintre ele. Aceasta stimulare mutuala este de regula foarte creativa si folositoare oamenilor in viata de zi cu zi.

Asadar, atat astazi cat si in toate zilele ce mai raman din aceasta saptamana, ne bucurăm atât de creativitate, cât și de abilitatea de a duce la bun sfârșit chestiuni practice deosebit de importante. 

Iata HOROSCOPUL SAPTAMANAL 9-15 aprilie, cu patru evenimente mari astrale si influentele lor!  

Cum se anunta ziua de azi in functie de zodia ta? 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Dragostea si romantismul ar trebui sa fie la cote inalte pentru tine acum. Daca esti singur, in curand vei putea forma un cuplu incredibil. Daca ai deja o relatie, legaturile spirituale si emotionale vi se vor dezvolta. Liniile comunicarii iti sunt larg deschise. Foloseste-le si vei gasi acel tip de iubire la care altii pot doar sa viseze. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi ar trebui sa te simti puternic fizic, sanatos si plin de energie, desi esti cam cu capul in nori. Poti experimenta o stare de neimpamantare. Sa obtii echilibru nu este foarte usor dar vei fi in stare sa te descurci astazi. Concentreaza-te pe activitatile ce iti implica abilitatile spirituale astazi. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In anii ce urmeaza, ai putea retine aceasta zi drept una din cele mai bune zile ale vietii tale. Dragostea ar trebui sa mearga struna. Vei face un schimb adanc si puternic de cuvinte de iubire cu partenerul. Viitorul arata stralucit si ar trebui sa fii plin de planuri entuziaste pentru a implini ceea ce vrei sa faci cu adevarat. Ar trebui sa te simti puternic, energic, sanatos si gata sa incerci orice. O calatorie ti se pregateste in curand.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.