Horoscop zilnic JOI 20 SEPTEMBRIE 2018. Ce face azi rebelul din tine?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 20 SEPTEMBRIE 2018, Luna ajunge in Varsator astazi si face niste rebeli din noi ! Sa nu uitam ca aceasta miscare vine pe fondul energiei puternice si turbulente creata de cuadratura dintre Marte si Uranus de acum doua zile, ale carei efecte inca se resimt.

RomaniaTV.net
19 sept. 2018, 19:44
Horoscop zilnic JOI 20 SEPTEMBRIE 2018. Ce face azi rebelul din tine?

Varsatorul nu este o gazda pentru Luna care sa ne ofere ocazia sa stam retrasi si linistiti in curtea din spate sau sa tacem sau sa fim timizi daca vedem un os de luat. Fiecare are mereu propria sa revolutie, interna sau externa, de dus.

Ai inceput deja?
Varsatorul traieste pentru maine. Lucrurile se intampla foarte rapid si am vazut cu totii care este ritmul in care se deruleaza viata si evenimentele din ea. Ramai alert ! Luna este in conjunctie azi cu Nodul sud din Varsator, locatia generala a recentei eclipse a Lunii pline sangerii, deci te-ai putea izbi de ceva karma ramasa de lucrat. Stoarce-ti trecutul si scoate toata otrava. Iar daca nu iese nimic, cu atat mai bine pentru tine, poti merge mai departe cu viata ta.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de JOI 20 SEPTEMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ceva nou si neasteptat apare la orizont. Este timpul sa dai drumul trecutului cu orice rani contine el si sa faci un pas in noua ta viata. Desi te poti simti ingrijorat despre o schimbare, mergi mai departe fara sa ai pic de judecata. Incet incet vei fi prins de stari precum bucurie si entuziasm. Ai incredere in ce simti drept calauza!

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Azi te simti pozitiv si asta iti va permite sa iti atingi rapid obiectivele. Fa din cele mai importante responsabilitati prioritatile tale si incearca sa ramai in echilibru. Diseara este un moment tocmai bun pentru o reuniune de suflet cu prietenii sau familia. Asta te va ajuta sa te destresezi si sa te simti in siguranta, precum si sa primesti o portie de respect de sine si incredere.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Aceasta nu este doar o alta zi oarecare pentru tine. Astazi poate fi o zi importanta. Iar tu trebuie sa manifesti un comportament plin de seriozitate, profitand din plin de oportunitatile ce vin spre tine, primind beneficiile ce vin la pachet cu ele. Familia ta, prietenii si cei dragi au nevoie de ajutorul tau si tu vei avea nevoie sa fii acolo pentru ei. Cu siguranta vor avea ceva de obiectat daca esti prea absent din viata lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.