Horoscop: Zodia lui îţi spune cât de gelos este!

Semnele astrale influențează personalitatea, iar gelozia intră în acesată categorie. Unele zodii sunt mai geloase din fire, așa că ar fi bine să vezi care sunt acestea!

RomaniaTV.net
27 nov. 2013, 11:46
Horoscop: Zodia lui îţi spune cât de gelos este!

Berbec

Nativul din această zodie prețuiește foarte mult fidelitatea și nu acceptă sub nicio formă să fie înșelat. Din acest motiv, la cea mai mică suspiciune nu va ezita să te controleze, iar episoadele de gelozie se vor isca din senin.

Taur

Este o persoană căreia îi place să aibă situațuia sub control, așa că nu va merge niciodată pe premiza „trăiește clipa!”. În general, va avea încredere în partenera lui, dar vai de tine dacă faci un pas greșit, pentru ca va fi aproape imposibil să obții iertarea lui. Dacă minunea se va întâmpla, el va fi cel care-ți va dicta pașii.

Gemeni

Chiar dacă în unele momente îl va roade gelozia, nu se va manifesta de fiecare dată. Va prefera să sufere în sinea lui, așa că nu te vei confrunta cu momente neplăcute în public. Totuși, în lipsa acestei comunicări nu va fi de mirare dacă relația se va eroda, iar despărțirea va deveni inevitabilă.

Rac

O fire mai aventuroasă, nativul Rac nu-ți va face un scandal dacă va vedea că ești un pic mai amabilă cu alți reprezentanți ai sexului tare, întrucât nici el nu se va sfii să se uite după alte femei. Ai grijă, însă, să nu exagerezi, fiindcă una este să flirtezi și alta să înșeli.

Leu

Te va urmări din umbră să vadă dacă faci sau nu un un pas greșit, iar dacă vei reuși să-i câștigi încrederea nu vei avea probleme din cauza geloziei lui. Știe că un pic de pasiune in relație este binevenită din când în când, dar nu va face din acest sentiment un obicei.

Fecioară

Nu este un partener pe care ți l-ai dori alături pentru că este extrem de gelos din fire, iar de multe ori fără să aibă un motiv anume. Este tot timpul suspicios și asta din cauză că nu are încredere în el. Este ceva mai melodramatic din fire, iar dacă va face scene de gelozie va juca mereu rolul victimei.

Balanță

Îi place să petreacă, să fie înconjurat de oameni și nu va monitoriza fiecare pas de-al tău. Înțelege că în momentele în care te simți bine îți permiți anumite gesturi, dar dacă este sigur de fidelitatea ta nu-ți va face probleme. Altfel stau lucrurile dacă are motive de gelozie, pentru că te poți aștepta de la orice din partea lui.

Scorpion

Este unul dintre cei mai geloși parteneri pe care i-ai putea avea. De multe ori i se pare că te uiți după alți bărbați sau că ești mult prea amabilă cu prietenii tăi. Din aceste cauze, nu se limitează doar la o simplă ceartă, iar de multe ori apelează la o răzbunare usturătoare pentru a te pedepsi.

Săgetător

În sufletul său se dă o luptă de multe ori inegală. Este sfâșiat între dorința de a se controla și sentimentul că l-ai putea înșela oricând. Așadar, scenele de gelozie pot avea loc oricând și oriunde.

Citeşte mai multe pe clickpentrufemei.ro