HOROSCOP: Zodiile care oferă mai mult decât trebuie celor din jurul lor

Fiecare zodie este foarte diferită de restul, dar unele dintre ele au şi trăsături comune. Din cele 12 zodii, 8 tind să fie mai darnice decât ar trebui.

RomaniaTV.net
25 mai 2018, 11:47
HOROSCOP: Zodiile care oferă mai mult decât trebuie celor din jurul lor

Iată 8 zodii care sunt prea bune, iar oamenii profită de ele:

Taur

Chiar dacă eşti încăpăţânată şi poţi deveni iute la mânie, tu eşti foarte grijulie cu persoanele apropiate. Eşti foarte darnică cu cei din cercul tău şi chiar aceştia încearcă să profite de tine, tu le permiţi acest lucru. Chiar dacă oamenii nu te consideră o persoană altruistă, tu chiar eşti, însă doar cu anumite persoane.

Rac

Eşti o persoană foarte sensibilă şi le permiţi oamenilor să îţi încurce mereu treburile. Nu ştii cum să spui nu şi pentru că inima ta e atât de mare, niciodată nu te gândeşti la sentimentele tale, ci mai degrabă la ale celorlalţi. Să fii altruistă vine cu un preţ pentru tine şi trebuie să faci mai multe pentru tine decât pentru ceilalţi!

Balanţă

Eşti singura zodie care are îşi face timp pentru a-i ajuta pe cei neîndreptăţiţi. Tu crezi în dreptate şi când vine vorba de a-i ajuta pe alţii, ajuţi doar pe cei care merită. Dacă cineva are nevoie de tine, eşti întotdeauna acolo.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.