HOROSCOP: Zodiile care vor avea un Paşte fericit

Cea de-a patra luna a anului aduce surprize pentru zodii, dar şi evenimente astrologice importante. Ce ne rezervă astrele pentru duminica de Paşte. Pe 16 aprilie, vom avea Luna nouă în Berbec, iar pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur. Aprilie se termină cu Lună plină în Scorpion, care va avea loc în data de 30. Pana la primul eveniment major al acestei luni, Soarele şi Mercur vor fi în Berbec, lucru care va aduce unele provocari pentru zodii.

RomaniaTV.net
07 apr. 2018, 03:38
HOROSCOP: Zodiile care vor avea un Paşte fericit

Berbec

Prima parte a lunii se anunţă a fi una excelentă, în care intuiţia ta va fi la cote înalte. Te simţi ocrotit de divinitate şi te poti conecta cu partea spirituală.

Se anunţă un Paşte liniştit pentru tine, dar ar trebui să ai grijă la mâncare şi la problemele digestive. Ai parte de linişte acasă, iar relaţia cu persoana iubită este una bună.

Taur

Simţi că ai nevoie de mai multă iubire în viaţa ta. Eşti foarte concentrat pe muncă, şi pui planul profesional pe primul plan în această lună, dar în acelaşi timp neglijezi planul personal.

Paştele tău va fi cu suişuri şi coborâşuri, în sensul că deşi te vei simti bine în compania celor dragi, dar grijile acumulate nu te vor lasa să te bucuri cum se cuvine de această sărbătoare.

Gemeni

Ai o lună în care va trebui să îţi urmezi visurile şi să te concentrezi doar pe propria persoană. Este posibilă o schimbare de carieră sau loc de muncă până la final de aprilie.

Paştele te prinde liniştit şi împăcat. Relaţia ta merge bine, iar în sânul familiei este o atmosferă paşnică.

Rac

Vei avea de înfruntat mai multe obstacole în această lună, dar vei reuşi să treci cu bine peste ele. Racii singuri pot reuşi să găsească o persoană specială, iar cei care au o relaţie o vor consolida.

Se anunţă un Paşte liniştit şi fericit pentru aceşti nativi. Stau bine cu sănătatea şi au o stare de spirit bună, care îi ajută să se bucure de momentele prin care trec.

Leu

Leii au datorii karmice de plătit, iar acest lucru le va bulversa puţin luna. În aprilie se anunţă multe provocări, în special în planul carierei, dar şi unele neplăceri în plan personal.

Un Paşte care îi găseşte mai agitati decât de obicei şi cu multe de rezolvat. Leii au, însă, resursele necesare pentru a trece peste orice obstacol le rezervă viitorul.

Fecioara

Retrogradarea lui Mercur îţi poate aduce ţie oportunităţi neaşteptate în carieră. Ai o lună aprilie în care va trebui să te decizi cu exactitate ce vrei să faci în perioada următoare. Hotărârile importante nu mai trebuie să se lase aşteptate.

Ai un Paşte în care relaxarea e pentru tine pe primul plan şi în care tot ce vrei este să fii cât mai liniştit. Un pic de agitaţie în viaţa amoroasă, dar tot răul e spre bine.

Balanţa

În această lună acorzi o atenţie sporită vieţii tale amoroase. Dacă esti singur. ai putea începe o nouă relaţie. Dacă ai deja una, te vei concentra pe fericirea partenerului.

Ai un Paşte în care ar trebui să fii cât mai departe de casă şi de problemele de zi cu zi. Doar aşa te poti relaxa şi debarasa de toate gândurile negative.

Scorpion

O perioadă în care te gândeşti la trecut şi la ce ai putea îmbunătăţi în viaţa ta. Unele griji legate de partea financiară şi de starea de sănătate.

Paştele te găseşte într-o stare puţin tensionată, gândindu-te la schimbările ce au loc în aceste momente în viaţa ta. Ar trebui să iei lucrurile mai uşor.

Săgetator

Ai parte de o lună care te solicită în care cele mai multe bătai de cap vin din zona finanţelor. Va trebui să înveţi să faci economii şi să nu arunci cu banii pe fereastră.

Ai un Paste care te ajută să îţi limpezeşti gândurile şi să te gândeşti mai bine la ce ai de făcut în perioada următoare. În plan sentimental, lucrurile sunt bune.

Capricorn

Ai în plan mai multe schimbări, dar ele se pot concretiza doar cu multă muncă şi ambiţie. În viaţa personală, totul este liniştit, lucru care te mulţumeşte şi îţi dă posibilitatea să te concentrezi pe viitor.

Paştele îl vei petrece cu cei dragi, înconjurat de iubire şi bună dispoziţie. Nimic nu pare să îţi strice aceste Sărbători pascale.

Vărsător

O lună în care unele probleme de ordin medical pot ieşi la iveală, mai ales din cauza stresului. Cu toate acestea, nu e nimic major, aşa că nu ai motive serioase de îngrijorare.

Sărbătorile de Paşte vor fi pentru tine pline de bucurie şi ai putea primi un cadou neaşteptat din partea cuiva apropiat. Veşti foarte bune în plan sentimental.

Peşti

O lună în care va trebui să îţi controlezi excesele. Trebuie să te abţii de la multe lucruri, mai ales că nu stai extraordinar de bine cu banii.

Aceste aspecte financiare negative îţi vor da bătai şi în ziua de Paşte, când nu sunt excluse unele certuri, tocmai din acest motiv.