Horoscop: Zodiile favorizate în luna decembrie. Ce nativi au NOROC la final de an?

Pentru ultima lună a anului astrele au pregătit surprize pentru toți nativii din zodiac. Pe unii îi așteaptă vești dintre cele mai bune pe aproape toate planurile. Care sunt zodiile favorizate ale lunii decembrie, află din acest clasament.

RomaniaTV.net
22 nov. 2016, 12:56
Horoscop: Zodiile favorizate în luna decembrie. Ce nativi au NOROC la final de an?

Taur

Astrele îi susțin pe cei născuți în această zodie. Pur și simplu pot face lucruri la care abia îndrăzneau să se gândească. Tot ce trebuie să facă este să se adapteze la orice situații și succesul va veni de la sine.

Pe plan profesional lucrurile încep să se miște cu o viteză uluitoare. În bine, în majoritatea cazurilor. Din punct de vedere amoros, taurii sunt sfătuiți să-și asculte mai mult inima și mai puțin sfaturile celor din jur.

Citeşte şi  Horoscop 2017: Un an al EXTREMELOR pentru Balanţe, Capricorni şi…

Rac

La început luna decembrie îi ia pe nepregătite pe raci și îi supune unor teste. Din fericire, acești nativi au toate resursele să le treacă cu brio. Totul e să privească cu optimism tot ce fac și tot ce primesc.

Profesional, sfarșitul de an vine cu multe evenimente fericite, fie că e vorba despre o promovare, o mărire de salariu sau alt job, mai atrăgător. Pe plan sentimental, totul revine la normal după o lungă așteptare, iar eforturile lor vor fi răsplătite.

Leu

Multe surprize îi așteaptă pe lei în această lună. Pe plan financiar, se anunță succes pe toată linia și câștiguri bine meritate, însă trebuie privite și primite cu prudență și înțelepciune.

În dragoste, se cere concentrare maximă asupra lucrurilor cu adevărat importante și să se evite lucrurile, persoanele și evenimentele stresante.

Fecioară

A patra zodie norocoasă în luna decembrie a lui 2016, fecioara trebuie să meargă în continuare pe ideea că atitudinea optimistă atrage lucruri pozitive. Ar trebui să mai lucreze la mentalitate și, dacă toate acesta sunt îndeplinite, norocul va începe să curgă șiroaie în viața acestor native.

Profesional, se cere mai multă atitudine și luptă. Doar așa pot obține tot ceea ce doresc. Pe plan sentimental, astrologii recomandă mai multă încedere în propria persoană și în calități.

Scorpion

Majoritatea nativilor din această zodie termină anul cu bine pe toate planurile. Îşi duc la bun sfârşit activităţile pe care le-au început și le doreau finalizate pe plus.

Profesional, succesul îi însoțește, dar întâmpină și piedici. Nu ar trebui să se descurajeze, pentru că la final, când trag linie, realizează că se numără printre norocoși.