Horoscop: Zodiile pe care le poţi cuceri uşor. Află cu cine te cuplezi fără efort

Te-ai întrebat de multe ori ce poţi face ca să-i atragi atenţia bărbatului acela frumos care pare prea greu de cucerit? De multe ori, noi, femeile, ne temem să luăm initiaţiva şi să abordăm bărbatul de care ne place, pe motiv ca un refuz nu ar da bine la palmaresul de cuceriri.

RomaniaTV.net
06 iun. 2014, 08:25
Horoscop: Zodiile pe care le poţi cuceri uşor. Află cu cine te cuplezi fără efort

Cu toate astea, nu trebuie sa-l iei pe „nu pot” in brate, lasand astfel sa pierzi o ocazie importanta. Astrele iti vin si ele in ajutor si iti arata care sunt zodiile pe care le poti cuceri usor, pentru ca tu sa ai mai multa incredere in tine.

Citeşte şi Cele mai nepotrivite zodii pentru o relaţie pe termen lung

Asadar, citeste horoscopul si afla cu cine te poti cupla fara efort:

Berbec

Berbecului ii place jocul si in mod sigur va adora sa te vada cum te chinui sa-i captezi atentia. Desi va face pe indiferentul la inceput, el se va simti flatat de initiativa ta si in mod sigur va fi curios ce vei face mai departe. Trebuie doar sa lansezi cateva cuvinte cu conotatie sexuala si in mod sigur va fi numai ochi si urechi. Il poti cuceri mai repede decat ai fi crezut.

Horoscop: Cele mai fidele şi infidele zodii. Află cu cine ai şansa la un viitor

Taur

Taurul se bate cu pumnii in piept ca este adeptul unei iubiri ca in povesti, ca numai o intalnire cu destinul il poate face sa se aseze la casa lui. Totusi, sa nu uitam un detaliu important: are o sexualitate foarte puternica si este gurmand. Acestea fiind spuse, cred ca stii foarte bine ce ai de facut pentru a-l cuceri imediat.

Citeşte şi Zodiile şi căsătoria: Cum ar trebui să-ţi organizezi nunta, în funcţie de semnul astral

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni vorbeste neincetat. Ii place sa povesteasca despre cum i-a fost ziua la birou sau pe unde a fost in vacanta, asa ca este foarte usor sa-l cuceresti daca inveti sa-l asculti. Acorda-i atentie, arata-i ca esti interesata de povestile sale si fa-l sa se simta important, in mod sigur vei reusi sa-l cuceresti foarte repede.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.