Horoscopul anului 2017: Cum stai cu banii, dragostea şi sănătatea în Noul An

Citeşte aspectele astrale ale zodiei tale şi află cum stai cu banii, dragostea şi sănătatea în Noul An.

RomaniaTV.net
04 ian. 2017, 09:46
Horoscopul anului 2017: Cum stai cu banii, dragostea şi sănătatea în Noul An

Berbec

In 2017, Berbecii vor simti mai puternic decat oricand nevoia de independenta. Nu va fi un an in care vei gasi stabilitatea pe plan emotional. Pana in luna octombrie, Jupiter va fi in Casa Iubirii, iar asta inseamna ca vei avea multe relatii, insa niciuna care sa te multumeasca pe deplin.

In martie si la sfarsit de septembrie pot aparea adevarate crize personale. Dorinta ta de independenta va deveni greu de suportat de catre partener/partenerea. Prin urmare, este recomandat sa fii prudent, pentru ca altfel risti sa-ti transformi viata in haos.
Financiar, vei sta foarte bine incepand cu luna octombrie. Ai sanse mari sa atragi sprijin financiar sau sa achiti o datorie veche.

Taur

2017 este anul schimbarilor pentru Tauri. Vei simti nevoia sa schimbi locul de munca, casa sau sa modifici complet regulile de cuplu. In iulie si august, pot aparea probleme de comunicarea cu persoana iubita. Timpul petrecut impreuna nu este sufiecient pentru unul dintre voi, iar de aici vor aparea tot felul de conflicte.

La sfarsitul lunii august, iti revine optimismul si lucrurile intra in ordinea lor fireasca. In primele opt luni ale anului, pot aparea probleme de sanatate, generate de negativism si tensiuni nervoase inutile. In plan financiar, 2017 va fi unul foarte bun. Taurii sunt una dintre cele mai bogate zodii. Februarie si martie iti aduc mici averi. Vei castiga mult mai multi bani fata de anii trecuti.

Citeşte şi  Horoscop: Ce vis ţi se îndeplineşte în 2017 în funcţie de zodie

Gemeni

Gemenii vor avea parte de multa dragoste in 2017. Esti pozitiv si reusesti sa obtii tot ceea ce iti doresti. Cea mai buna perioada din an este aprilie- septembrie. Nu este exclus sa te indragostesti chiar de mai multe ori, insa vei gasi , in sfarsit, persoana potrivita.

Pe plan profesional, Gemenii vor avea avea parte de schimbari. Apar noi preocupari, mai ales in zona artistica si este posibil sa renunti la anumite colaborari, care oricum, nu te avantajeaza. Vei pune mai mult accent pe un stil de viata sanatos si vei incerca sa-ti reintrii in forma.

Rac

Pentru nativii din Rac, anul 2017 se rezuma la un singur cuvant : libertate. Va fi anul schimbarilor pe toate planurile. Jupiter intra in Casa Dragostei, iar asta inseamna ca vor exista foarte multe tensiuni si numeroase fluctuatii, greu de gestionat.

Se anunta schimbari radicale, insa in sensul pozitiv. Pe plan financiar, trebuie sa fii foarte prudent in lunile august si septembrie. Poti face gafe la locul de munca, poti lua decizii radicale, este posibil chiar sa-ti schimbi jobul. Sanatatea Racilor va ramane intr-o zona sensibila pana la sfarsitul anului. Totusi, in comparatie cu anii trecuti, stai mult mai bine.

Citeşte mai mult pe perfecte.ro