Horoscopul banilor 29 octombrie-4 noiembrie: Ai grijă de banii câştigaţi, se anunţă vremuri grele. Previziuni complete

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

28 oct. 2018, 09:51
Horoscopul banilor 29 octombrie-4 noiembrie: Ai grijă de banii câştigaţi, se anunţă vremuri grele. Previziuni complete

BERBEC

Astrele sunt de partea ta şi te ajută în ceea ce priveşte afacerile în aceste zile. Începi săptămâna în forţă şi eşti pusă pe fapte mari, ceea ce înseamnă că nimeni nu te poate opri dacă ţi-ai pus ceva în minte. Faptul că ai ţeluri înalte te ajută să evoluezi rapid în carieră şi să câştigi mai mulţi bani. Încăpăţânarea ta se dovedeşte în aceste condiţii a fi o calitate de nepreţuit. 

TAUR

Faci paşi mici, dar importanţi în carieră în această săptămână. Cel mai probabil vei ieşi în evidenţă prin originalitatea cu care îţi îndeplineşti sarcinile şi vei fi remarcată exact de cine trebuie. De aici până la avansare nu mai este decât un pas, însă tot trebuie să ai răbdare şi să nu te comporţi ca şi când eşti deja învingătoare. Situaţia financiară se va îmbunătăţi simţitor în viitorul apropiat.

GEMENI

Se anunţă veşti bune în ceea ce priveşte situaţia ta financiară în această săptămână. Toată munca asiduă pe care ai depus-o până acum la serviciu cunoaşte acum primele rezultate pozitive. Dacă până acum erai sceptică cu privire la abilităţile tale profesionale, din acest moment vei căpăta mult mai multă încredere în tine. Te bucuri de încurajările şi suportul celor dragi, iar asta e un plus pentru cariera ta. 

RAC

Astrele te sfătuiesc să ai mai multă grijă de banii pe care îi câştigi în această săptămână. Chiar dacă există tentaţii la tot pasul, tu trebuie să le faci faţă până când situaţia ta financiară va fi una stabilă. Chiar dacă te descurci destul de bine şi duci un trai modest de care nu te poţi plânge, e clar că trebuie să depui mai multe eforturi ca să îţi poţi permite tot ce visezi. Gândeşte pe termen lung şi prioritizează-ţi dorinţele. 

Citeşte mai multe pe eva.ro