Horoscopul banilor 9-14 FEBRUARIE 2021. Mişcarea planetelor umple conturile acestor zodii

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 9-14 FEBRUARIE 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

09 feb. 2021, 12:33
Horoscopul banilor 9-14 FEBRUARIE 2021. Mişcarea planetelor umple conturile acestor zodii

Horoscopul banilor 9-14 FEBRUARIE 2021. Influente in casa banilor! O saptamana cu puternice energii ale Varsatorului, cu atat mai cu mult cu cat 7 astre se vor afla in aceasta saptamana in aceasta zodie.

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscopul banilor 9-14 FEBRUARIE 2021  BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Se anunta un boom la capitolul financiar. Fie te ajuti de imaginatie ca sa dezvolti un proiect special, fie gasesti o solutie miraculoasa pentru o problema mai veche. Ceea ce te poate tine pe loc in cariera este un ego puternic.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Intri intr-o etapa in care iti doresti sa-ti indrepti atentia spre viata spirituala. Insa noua abordare te ajuta sa iti gasesti menirea. Astrele favorizeaza dezvoltarea abilitatilor personale si profesionale, calatoriile spirituale. Noua vibratie te ajuta sa faci mai multi bani în februarie.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscopul banilor 9-14 FEBRUARIE 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Pierzi, castigi, negustor te numesti. Te concentrezi mai mult pe cariera, pe castiguri. Vestea buna este ca desi cheltui multisor, tot iti raman si de economii. Se anunta si o promovare sau o marire de salariu. Sau poate iti mai iei un job suplimentar.

Horoscop 9 februarie 2021. Luptaţi să transformaţi în realitate ideile neobişnuite
Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea Horoscopul banilor 9-14 FEBRUARIE 2021 pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...