Horoscopul banilor în săptămâna 8-14 iulie. Cui îi flutură vântul prin buzunare

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

08 iul. 2019, 05:53
Horoscopul banilor în săptămâna 8-14 iulie. Cui îi flutură vântul prin buzunare

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Săptămâna aceasta ai şansa de a te afirma pe plan profesional.

Se anunţă veşti bune pentru tine în cazul în care vrei să îţi schimbi job-ul sau dacă aplici pentru o funcţie mai bună în compania la care activezi în acest moment. Astrele favorizează schimbarea şi încurajează curajul!

Citeşte şi Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 8 IULIE 2019. Se anunta surprize!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astrele îţi recomandă să nu te laşi ghidat de instinct atunci când vine vorba de chestiuni financiare.

Săptămâna aceasta este un teren nesigur pentru orice lucru care are legătură cu banii. Se poate ca spre weekend să primeşti veşti bune de la locul de muncă şi, astfel, să îţi recapeţi încrederea şi stabilitatea.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru afirmare pe plan profesional.

Cariera ta se află în cea mai bună perioadă a ei de până acum, aşadar poţi profita de această situaţie pentru a-ţi pregăti noi piste pentru viitor. Pe plan financiar stai, de asemenea, excelent, dar astrele te sfătuiesc să nu devii arogant şi să-i refuzi pe cei care apelează la ajutorul tău.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu vor avea loc schimbări pe plan financiar pentru tine în această săptămână.

Cu toate acestea, este foarte important să fii atent la munca pe care o faci, pentru că altfel rişti ca superiorii să te ia în vizor. Nu ai nevoie de o monitorizare din partea lor şi, cu siguranţă, nu ar face bine productivităţii tale. Fii prudent!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Tot ce vei obţine în aceste zile va fi rezultatul muncii tale şi doar atât.

Drept urmare, fie că este vorba de bani sau doar de aprecieri, e momentul tău! Ia o pauză de la toată agitaţia prin care ai trecut în ultima perioadă şi bucură-te de realizările tale. Este foarte important ca nativii în căutarea unui loc de muncă să se gândească mai mult la şansele de evoluţie, decât la salariu.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.