Horoscopul banilor. Prima săptămână fără planete retrograde, verifică în fiecare zi cardul

Marte s-a conectat cu Uranus pe 8 februarie, încurajând încă și acum nu numai gândirea inovatoare, ci și acțiunea inovatoare. Să primim o săptămână plină de determinare, ambiție și motivare, pentru a acționa astfel încât să fim acolo unde ne dorim din punct de vedere profesional și financiar!

16 feb. 2022, 22:48
Horoscopul banilor. Prima săptămână fără planete retrograde, verifică în fiecare zi cardul

Horoscopul Banilor.

De acum până pe 29 aprilie, toate planetele vor fi directe. În schimb, deși „vremea” cosmică este mai puțin agitată decât a fost tot anul, asta ne aduce motivație, ceea ce înseamnă că s-ar putea să găsești în sfârșit timp să faci lucrurile lăsate amânate, proiecte de lucru abandonate și nu numai. Această motivație poate fi îndreptată și către schimbări radicale, cum ar fi schimbarea jobului, demisii fără preavize, cu alte cuvinte, vom spune „stop” situațiilor care nu ne mai folosesc, nici personal, nici profesional sau financiar.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Tocmai când crezi că nu mai poți suporta nicio presiune, Luna plină din Leu din data de 16 îți permite să eliberezi totul într-un efort creativ sau profesional. Ia tot ce ai mai bun și transformă-le în artă! Frustrările tale la locul de muncă scad și în această săptămână, deoarece înveți din nou că câștigi favoarea, atunci când ești dispus să conduci cu dulceață. Soluțiile creative pentru toate problemele tale legate de carieră și bani sunt pe cale să devină realitate, dar mai întâi, ai nevoie de puțin timp pentru tine.

Horoscop special 2022. Nativul răsfățat al zodiacului în acest an. Va avea noroc triplu: dragoste, carieră și bani cu lopata
Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai alergat ca un „pui cu capul tăiat” aproape tot anul acesta, încercând cu furie să-ți îndeplinești toate visele. Această săptămână îți amintește că, chiar dacă obții tot ceea ce îți dorești din lumea exterioară, profesională și financiară, chiar nu există loc mai bun ca acasă. Stai confortabil cu cei dragi, luați ceva la pachet și vizionați un film frumos. Când îți iubești realitatea, nu trebuie să încerci atât de mult să scapi de ea.

Horoscopul banilor Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu face nicio favoare cuiva care nu dorește să îți facă aceleași favoruri. Mercur reintră în Vărsător și în sectorul moștenirilor pe data de 14, ceea ce îți ridică moralul, dar asigură și că toată lumea vrea o bucată din înțelepciunea ta. Luna plină din Leu pe 16 februarie vrea doar să scoată din tine toate cunoștințele din copilărie, pe care să le aplici acum. Chiar dacă săptămâna nu va începe în forță, așteaptă-te ca până la finalul acesteia să îți iasă toate pe plan profesional și financiar.

Horoscop 2022: Bat clopote de nuntă pentru 5 zodii norocoase care-şi vor întâlni iubirea!
Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

În această săptămână este vorba despre cultivarea relațiilor în care prezența ta însăși este prezentul. Gata cu cadourile pentru iubiți sau colegi de serviciu sau prieteni care nu apreciază cât de atent ești. Luna plină din Leu pe data de 16 îți luminează sectorul monetar și, deși acest lucru ar putea veni cu o creștere a veniturilor tale, vei simți mai ales un sentiment reînnoit al valorii de sine. Să-ți permiti să ocupi spațiu nu este ușor. Înconjoară-te de oamenii care sunt mai mult decât fericiți să-și facă loc în viața ta.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Indiferent dacă lucrezi trei locuri de muncă sau jonglezi cu prea multe activități după școală pentru copiii tăi, viața ta a devenit un act de echilibru delicat. O mișcare greșită și totul s-ar putea răsturna. Și cu evenimentele astrale din această săptămână, ești cu adevărat pus la încercare. De obicei, ești un superstar și poți să faci totul, dar cu ce preț? Este timpul să-ți eliberezi mândria și să înveți cum să delegi o parte din responsabilități.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Mercur, planeta ta conducătoare, reintră în individualistul Vărsător și în sectorul tău zilnic de lucru pe 14 februarie. Deși ai lucrat atât de mult la problemele tale de serviciu și relație în ultimele luni, ești gata să nu sărbătorești Ziua Îndrăgostiților și să-ți distragi atenția cu munca. Înainte de a te îngropa în muncă, gândește-te la cum îți poți perfecționa rutinele, pentru a evita revenirea la obiceiurile proaste. Luna plină în Leu pe data de 16 este o oportunitate minunată pentru tine de a te îndepărta și de a te reseta în propriile condiții.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

E timpul să ieși din hibernare, pentru că această săptămână îți aduce toată inspirația, râsul și optimismul de care te-ai lipsit până acum anul acesta și vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul, munca cu relaxarea. Ești o creatură socială, dar la ceea ce ai lucrat în ultima vreme ți-a cerut să-ți petreci cea mai mare parte a timpului singur. Săptămâna aceasta necesită ceva plin de viață. Ia un cocktail și relaxează-te! Nu te stresa. Ești acolo unde trebuie să fii.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Să recunoaștem: anul acesta a început cu probleme și ți-a lipsit sistemul obișnuit de asistență. Familia este ocupată, iar grupul tău obișnuit de prieteni se simte mai alienant decât reconfortant. Această săptămână îți permite să-ți reiei puterea și ambiția, în special la muncă. Te simți exclus de la „petrecere”? Acum este momentul să o „ții” tu pe a ta și să demonstrezi tuturor de la locul de muncă de ce ești capabil. Pur și simplu ești plin de carisma săptămâna aceasta, așa că nu te îndoi de capacitatea ta de a obține exact ceea ce îți dorești.

Horoscopul banilor Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pofta ta de călătorie atinge un apogeu săptămâna aceasta, când Luna plină din Leu cade pe 16 în sectorul tău de călătorie. Nu este că vrei să scapi, ci că trebuie să scapi. Dar, de asemenea, depui eforturi pentru a economisi bani pentru următorul mare obiectiv de carieră sau de îmbunătățire a locuinței și nu îți poți arunca economiile în zadar. Pentru a te răsfăța, petrece o seară la un film, răsfoiește colecția online a galeriei tale preferate sau învață să gătești bucătăria de care ai poftă. Dacă nu poți ieși în lume, trebuie să aduci lumea la tine.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Vești bune sosesc sub formă de scutire de datorii cu această săptămână. Aceasta ar putea fi iertarea literală a unui împrumut sau o ridicare metaforică a unei greutăți emoționale grele. Există o mulțime de credite disponibile și spațiu pentru scuze sub evenimentele astrale din această săptămână. Având în vedere că Venus și Marte se unesc în semnul tău în același timp, ești binecuvântat cu o zi bună la locul de muncă pe deasupra tuturor celorlalte. Nu te mai întreba când totul va merge prost și începe să ai încredere că este menit să meargă bine.

Horoscopul banilor Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Mercur reintră în semnul tău pe 14, permițându-ți să reiei o conversație la care ai renunțat brusc pe 25 ianuarie, legată de o oportunitate profesională. Acum că ai făcut spațiu pentru a-ți da seama ce ai vrut cu adevărat să spui, cuvintele curg cu ușurință. Săptămâna aceasta te impactează în sectorul relațiilor tale profesionale și fie te încântă, fie te lasă să te simți cu disperare nesigur. Dacă te trezești într-un ciclu de comparație și disperare, cere sfatul unui prieten care te vede cu adevărat să ieși din această stare.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Această săptămână se aliniază și corespunde cu programul tău rezervat și solid. Este copleșitor să ai „atât de multe în farfurie”, dar pentru prima dată după mult timp, poți spune că faci doar ceea ce îți place cu adevărat. Câți pot spune asta? Ești atât de ocupat încât aproape că uiți să sărbătorești începutul sezonului pe 18. Întoarcere solară fericită! Deși săptămâna aceasta ar putea fi o comedie a erorilor, odată ce responsabilitățile tale sunt îngrijite, te poți apleca în atmosfera de vis și imaginație. Poți face tot ce îți dorești, mai ales că din punct de vedere profesional lucrurile se îmbunătățesc pentru tine considerabil!