Horoscopul celor mici: Cum se poate naşte un bebeluş în funcţie de zodie

În acest articol vom vedea ce personalitate pot avea bebelușii în funcție de semnul zodiacal în care s-au născut.

18 feb. 2015, 09:06
Horoscopul celor mici: Cum se poate naşte un bebeluş în funcţie de zodie

Horoscopul bebelusilor Berbec

Copiilor Berbec le place sa fie in centrul atentiei. Foarte rar, acestia sunt linistiti si se joaca doar cu o jucarie. Intotdeauna parintii trebuie sa fie alerta, pentru ca in fiecare moment pot face ceva nepotrivit pentru varsta lor. De asemenea, retineti ca va fi greu sa invete sa imparta jucariile lor cu alti copii, potrivit Bewoman.ro.

Citeşte şi Horoscop: Zodia ta îţi spune dacă eşti pasională sau reţinută

Horoscopul bebelusilor Taur

Cu cat mai multe mangaieri si saruturi ii veti da copilului Taur, cu atat mai bine se va simti. Cand pregatiti camera copilului, amintiti-va ca totul trebuie sa fie perfect – temperatura potrivita, un patut confortabil si, desigur, cele mai interesante jucarii. Este posibil sa observati ca copilului nu ii plac lucrurile noi la inceput, dar nu trebuie sa va faceti griji.

Citeşte şi Ce prezic cărţile de tarot pentru fiecare zodie în acest an

Horoscopul bebelusilor Gemeni

Copilul nascut in zodia Gemeilor simte nevoia sa comunice cu ceilalti, asa ca incepeti sa vorbiti cu copilul din primul moment cand il luati in mainile dvs. Bebelusilor le place sa exploreze totul in jurul lor pentru ca totul este nou. Asteptati sa implineasca cativa ani si integrati-l in societate, veti observa ca ii va placea compania oamenilor si activitatile.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.