Horoscopul căsniciei: secretele unui mariaj fericit

Chimia dintre parteneri, încrederea și respectul reciproc stau la baza unui mariaj fericit. Cititorii în stele spun însă că reușita relației ține și de compatibilitatea astrologică.

RomaniaTV.net
10 oct. 2016, 10:59
Horoscopul căsniciei: secretele unui mariaj fericit

Berbec

Nativului Berbec îi place să fie cel care domină în relația de cuplu și niciodată nu se dezice de responsabilitățile sale și nici nu fuge de eventualele conflicte cu partenerul. Nivelul său de energie este setat destul de sus, motiv pentru care cel cu care-și împarte destinul trebuie să aibă aceeași poftă de viață ca și el.

În plus, pe el trebuie să se poată bizui la nevoie. Dacă nu găsește una din aceste calități, va face tot ce-i stă în putere pentru a-l transforma în omul pe care îl dorește. Bun organizator, nativul Berbec are însă un defect: este predispus la accese de gelozie atunci când relația nu-i mai dă sentimentul de siguranță pe care i-l ofera la început. Un Berbec face casă bună cu Leul, Săgetătorul și Balanța.

Citeşte şi  Horoscop: De ce nu eşti fericită, în funcţie de zodie

Taur

Când este căsătorit, nativul Taur se dedică în totalitate partenerului și copiilor sai. Blând și generos, cel născut sub acest semn astral nu are nicio problemă să-ți ajute consoarta la gătit, la curățenia în casă ori la îngrijirea copiilor, cât timp asta nu se suprapune cu nevoia lui de a se implica în activități care să-l binedispună.

Semn de pământ, își adoră copiii și va face tot ce-i stă în putință să le asigure securitatea financiară. Este un partener loial și dedicat, făcând tot ce trebuie, pentru ca membrii familiei lui să fie mulțumiți. Pentru un mariaj de durată, nativii Taur trebuie să-și caute partenerul printre Fecioare, Capricorni și Scorpioni.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro