Horoscopul cumpenelor: Află ce necazuri vei avea în luna noiembrie, în funcţie de zodie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

RomaniaTV.net
28 oct. 2016, 07:19
Horoscopul cumpenelor: Află ce necazuri vei avea în luna noiembrie, în funcţie de zodie

Scorpion

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ba chiar se poate spune că lucrurile se îndreaptă spre un făgaş normal. Dacă în viaţa privată, situaţia dintre tine şi partener este uşor încordată, acum este momentul să luaţi măsuri cu mari şanse de succes. Pe plan profesional şi financiar vei reuşi să obţii tot ce îţi propui.

Săgetător

Lucrurile nu merg prea bine pentru tine în cazul în care eşti angajată într-o relaţie serioasă. Cel mai probabil, partenerul tău îţi va scoate defectele în faţă şi te va ameninţa destul de urât. Se pare că nu mai este dispus să te accepte aşa, deci ori te schimbi, ori va pleca din viaţa ta. Nici cu banii nu o duci prea bine şi îţi va lua ceva timp ca să conştientizezi.

Citeşte şi  Horoscop ţigănesc noiembrie 2016: Urmează o serie de momente de răscruce pentru fiecare zodie. Iată predicţiile pentru fiecare zodie

Capricorn

Nu vei întâmpina cumpene luna aceasta, însă nu vei fi ocolită de micile tensiuni obişnuite dintre tine şi partener. Chiar şi aşa, uneori vei simţi că eşti nefericită şi vei arunca cu vorbe pe care apoi o să le regreţi. Ţine-ţi impulsivitatea sub control, mai ales dacă ştii că de la tine porneşte totul!

Vărsător

E posibil ca la sfârşitul acestei luni să se aducă în discuţie tema despărţirii. Cel mai probabil, unele reproşuri pe care le vei auzi de la iubit sau soţ te vor răni şi te vor pune pe gânduri. Vei reuşi să te aduni şi să mergi mai departe cu fruntea sus, asta e cel mai important!

Citeşte continuarea pe eva.ro