Horoscopul cumpenelor: Ce necazuri vei avea în luna decembrie, în funcţie de zodie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

RomaniaTV.net
25 nov. 2016, 08:24
Horoscopul cumpenelor: Ce necazuri vei avea în luna decembrie, în funcţie de zodie

Săgetător

Există riscul ca din cauza goanei după bani şi a atenţiei acordate profesiei, viaţa ta sentimentală să intre într-un con de umbră. Încearcă să te asiguri că nu vei mai sta peste program şi vei petrece mai mult timp alături de familia ta. În cazul în care ai copii, situaţia poate deveni extrem de serioasă din cauza lipsei de educaţie pe care nu i-o poţi oferi!

Capricorn

Este foarte important ca în această lună să îţi ţii impulsivitatea sub control, altfel ai putea avea probleme. Nu risca să îţi permiţi prea multe faţă de unii colegi noi de la serviciu, sau mai ales dacă ţi s-a schimbat conducerea. Acelaşi sfat este valabil şi pe plan personal, mai ales în jurul Sărbătorilor de iarnă!

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile care îşi găsesc jumătatea de sărbători

Vărsător

Banii ar trebui să fie în atenţia ta luna aceasta, mai ales dacă ţi se fac propuneri prea frumoase ca să fie adevărate. Dacă te laşi manipulată de cei din jurul, cel mai probabil te vei implica într-o afacere care îţi va goli buzunarele. Situaţia ta financiară este una bună şi în perioada Sărbătorilor nu ar trebui să o pui în pericol!

Peşti

Perioada Sărbătorilor te vor întrista dacă anul acesta eşti singură pe plan sentimental. Fie te apucă dorul de vreun fost iubit, fie treci printr-o dezamăgire amoroasă, cert este că nu se anunţă prea multă distracţie pentru tine înm decembrie. Nu este nimic atât de grav precum vrei să pară, de aceea dacă îţi vezi de viaţa ta şi te înconjori de persoane care te iubesc, vei trece uşor peste această pasă proastă!

Citeşte continuarea pe eva.ro