Horoscopul cumpenelor: Ce necazuri vei avea în săptămâna 6-12 februarie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

RomaniaTV.net
03 feb. 2017, 07:42
Horoscopul cumpenelor: Ce necazuri vei avea în săptămâna 6-12 februarie

Vărsător

Nu vei întâmpina probleme în această săptămână, ci din contră ai putea să îţi găseşti marea iubire şi poţi avea mai mult succes în carieră. Tot ce trebuie să faci este să laşi mai mult de la tine şi să treci peste răutăţile nevinovate dintre tine şi cei din jurul tău. Un sfat al unei persoane care ţine mult la tine îţi va deschide ochii şi mintea!

Peşti

Nici nu se poate să îţi meargă mai bine ca acum, deci nu vor apărea neplăceri pentru tine în această săptămână. Se îmbunătăţesc relaţiile cu colegii de la serviciu, deveniţi mai uniţi şi aveţi toate şansele să ajungeţi împreună să vă atingeţi scopul comun. În dragoste e nevoie de ceva eforturi pentru a reuşi să spulberi tensiunile dintre tine şi persoana iubită, însă nimic nu este imposibil!

Citeşte şi  Horoscop Urania 4-10 februarie 2017: Se anunţă conflicte. chiar ruperea relaţiilor

Berbec

Nu te bucura că lucrurile încep să meargă mai bine, ci mai degrabă încearcă să le întreţii. Astrele te sfătuiesc ca pe plan amoros să te gândeşti mai mult la viitor şi să nu te bucuri doar de ceea ce trăieşti, altfel e posibil să fie doar o amăgire. Cu cât eşti mai realistă şi responsabilă, cu atât ai toate şansele să obţii ceea ce îţi doreşti.

Taur

Nu se anunţă veşti prea bune pe plan personal pentru tine în această săptămână, dar nu trebuie să laşi ca acest lucru să îţi influenţeze şi viaţa profesională. Nu permite ca problemele amoroase să îţi mănânce tot timpul, pentru că profesia ta se află în plină ascensiune şi nu ţi-ai dori să se ducă totul de râpă. Separă totul şi rezolvă-le pe rând!

Citeşte mai mult pe eva.ro