Horoscopul dragostei 11 decembrie 2023. Zi aglomerată pentru unii nativi, nu au timp de partener. Cadoul primit de o zodie îndrăgostită până peste cap

În timp ce unii nativi simt fiorii dragostei până în vârfurile degetelor, alții se vor confrunta cu mici probleme și situații tensionate din cauza perioadei aglomerate pe care o traversează.

11 dec. 2023, 14:45
Horoscopul dragostei 11 decembrie 2023. Zi aglomerată pentru unii nativi, nu au timp de partener. Cadoul primit de o zodie îndrăgostită până peste cap
Horoscopul dragostei 11 decembrie 2023. Zi aglomerată pentru unii nativi, nu au timp de partener. Cadoul primit de o zodie îndrăgostită până peste cap

Horoscopul iubirii pentru ziua de 11 decembrie. Astrele ne spun să continuăm să avem încredere în iubirea adevărată. Sentimentele sunt mai intense în preajma sărbătorilor, iar micile bucurii din partea partenerului nu vor lipsi. Află în cele ce urmează ce te aștepată în materie de amor, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Citește și: Horoscopul fericirii. Zodia care va încheia 2023 cu portofelul plin de bani. Norocul le surâde la final de an

Horoscopul dragostei 11 decembrie 2023

Berbec

Vești bune, perspective favorabile legate de locul de muncă sau de afacerea voastră, precum și o bună perioadă a partenerului vă conving, poate, să achitați bilete de avion, sejur, vacanță.

Taur

Poate că treceți peste emoțiile și îngrijorare după o discuție de mai zilele trecute și începeți iar să priviți spre viitor, faceți planuri cu omul iubit, vă uniți forțele să rezolvați o problemă comună.

Gemeni

Sfera sentimentală este în prim plan în aceste zile. Nu sunt excluse tensiuni între voi și partener, cauzate de felul în care fiecare apreciază prioritățile cuplului.

Rac

V-ați propus multe pentru zilele următoare, dar apar și șituații neprevăzute urgente. În aceste condiții, o vorbă bună din partea omului iubit, un sfat, informații și, bineînțeles, chiar o mână de ajutor vor aduce pacea.

Leu

Entuziasm, vise frumoase, speranțe și încredere în viitorul relației. Toate acestea mai ales pentru cei mai tineri sau care se află la începuturile relației.

Fecioară

Poate că omul iubit se confruntă cu probleme despre care nu are timp sau dorința să vorbească. Ar fi bine să treceți dincolo de aparențe și să găsiți voi cheia prin care sa deschideți lacătul cu sentimente reprimate.

Balanță

Poate că nu apare un prilej pentru o discuție mai lungă, dar contează și scurtele schimburi de mesaje sau idei pentru programul din zilele următoare sau pentru sărbatori.

Scorpion

Se poate să primiți un cadou, un semn de dragoste, să vedeți o atitudine schimbată a partenerului după o discuție recentă. Poate că și voi îl vedeți altfel pe celălalt, îi apreciați calitățile și caracterul.

Săgetător

Zile aglomerate, sunteți pe fugă, trebuie să faceți fața unor urgențe, vă vin și vouă idei care ar implica schimbarea unui program comun stabilit anterior. Conteaza tonul și explicațiile oferite.

Capricorn

Profesional si financiar lucrurile stau bine, dar capitolul sentimental pare fragil: apar îngrijorări, semne de întrebare, temeri, cu atat mai mult cu cât sunteți în primele stadii ale relației.

Vărsător

Omul iubit este plin de gânduri, speranțe, dar și de planuri cât se poate de concrete. Voi sunteți gata să îl sprijiniți, dar după ce vorbiți mai aplicat, concret și aflați ce așteaptă de la voi.

Pești

Zile pline pentru voi, noutăți, urgențe, program încărcat. Dacă lucrați împreună sau în aceeași firmă poate să fie un avantaj. Postări despre cuplul vostru au mare impact în cercul vostru de cunoștințe.

Citește și: Horoscop rune: INGUZ aduce prosperitate, dar KENAZ acoperă soarele cu nori grei