Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Evenimentele astrale ce vor avea loc pe parcursul acestei săptămâni vor favoriza planul sentimental, aşa că trebuie să te aştepti la câteva surprize.

RomaniaTV.net
03 mart. 2014, 09:25
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Daca vrei sa-ti gasesti alinarea in relatia de cuplu sau vrei sa pornesti pe un alt drum, presarat de iubire, este esential sa tii cont si de ce zic astrele.

Berbec

In mod normal esti foarte apropiata de prieteni, insa in aceasta perioada de timp gandul iti va sta numai la iubire si la nopti pline de pasiune. Emani foarte multa sexualitate si esti dornica sa incepi o noua relatie, in care sentimentele sa fie reciproce. Ai grija la deciziile pe care le vei lua, este posibil ca un fost prieten sa aiba cateva lucruri de lamurit cu tine.

Taur

Un lucru este clar: nu te atrage ideea sa incepi o relatie noua, pentru ca nu simti nevoia sa incepi din nou sa te descrii si sa-l lasi pe cel din fata ta sa te descopere. Iti vei consulta agenda telefonica si vei incerca sa iei legatura cu toate acele persoane care te cunosc deja, pentru ca iti va fi mult mai usor sa relationezi cu ele.

Gemeni

Prezenta persoanei iubite iti da un sentiment de siguranta si vei simti nevoia sa faci cateva gesturi prin care sa-ti dovedesti iubirea. Nu vor exista conflicte sau tensiuni intre voi in aceasta perioada de timp, asa ca ai putea profita si ai putea chiar sa-i propui cateva lucruri, pe care ti le doreai de ceva timp.

Restul horoscopului pe Ele.ro.