Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 26 ianuarie-1 februarie

Săptamâna 26 ianuarie - 1 februarie 2015 este una a judecăţilor sociale. Relaţiile vor fi în centrul atenţiei: unele se vor îmbunătăţi, în timp ce altele vor avea de suferit. Evenimentele ce vor avea loc în această perioadă sunt importante.

RomaniaTV.net
26 ian. 2015, 10:14
Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 26 ianuarie-1 februarie

Intrarea planetei Venus in Pesti, marti, 27 ianuarie, trage un semnal de alarma referitor la implicarea afectiva sau la seriozitatea cu care anumite cupluri interactioneaza si isi rezolva problemele.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele la capitolul iubire, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 26 ianuarie – 1 februarie 2015:

Berbec

Aceasta saptamana deschide un nou capitol in viata ta. Poate ca iti faci intrarea intr-un alt cerc de prieteni sau redescoperi relatii mai vechi. Te vei intalni cu foarte multe persoane de sex opus si sunt sanse sa se infiripe o noua relatie. Te simti implinita in aceasta perioada si nimic nu te poate impiedica sa zambesti.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 26 ianuarie-1 februarie: Află ce spun astrele pentru zodia ta

Taur

Incepi sa frecventezi locuri noi sau sa repari anumite greseli pe care le-ai facut fata de persoana iubita. Este o perioada buna pentru a-ti vindeca inima si pentru a depasi anumite momente care nu au facut altceva decat sa iti lase un gust amar. Cu toate acestea, vei avea tendinta sa renunti la alte activitati, lucru care nu te va ajuta prea mult.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.