Horoscopul dragostei: zonele erogene pentru fiecare zodie

Dacă nu ești de foarte mult timp cu iubitul tău sau, pur și simplu, îți dorești să știi cum să faci că să îi provoci și mai multă plăcere în momentele de intimidate, ți-am pregătit câteva mici secrete care să te ajute.

RomaniaTV.net
24 mart. 2015, 07:55
Horoscopul dragostei: zonele erogene pentru fiecare zodie

Berbec

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia berbec, se pare că aceștia sunt foarte receptivi la atingerile din zona feței. Așadar, fruntea, buzele și chiar gâtul reprezintă zonele erogene ale acestei zodii, iar dacă vrei să îți surprinzi iubitul ai putea să îl atingi delicat pentru a-i provocă plăcere.

Citeşte şi Ce fel de iubită eşti în funcţie de zodie. Cum te comporţi în relaţia cu partenerul

Taur

 Pasionalii tauri resimt plăcerea mai intens în zona gâtului. Așadar, atingerile și săruturile pe gât îl vor aduce pe acest nativ pe culmile fericirii.

Gemeni

În cazul gemenilor, ca și în cazul celor născuți în zodia taur, gâtul reprezintă una dintre principalele zone erogene. Cu toate acestea, geamănului îi plac și atingerile în zone precum cea a umerilor sau a mâinilor.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce fetişuri are în funcţie de zodie

Rac

Dacă ai dat peste un rac sau dacă vrei să îi spui iubitului tău ce trebuie să facă pentru a-ți intensifica plăcerea, sânii reprezintă principalul punct de interes, atunci când vine vorba de zonele erogene. De asemenea, nativilor din această zodie le plac săruturile pasionale, franzutesti.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.