HOROSCOPUL FAMILIEI pentru anul 2013. Vezi ce spun astrele pentru zodia ta

Gemenii vor avea un an liniştit din punct de vedere familial, iar atmosfera de acasă a Fecioarelor va fi de pace şi fericire. Pentru persoanele născute în Balanţă, însă, nu se anunţă un an foarte bun sub aspectul familiei. Vezi mai jos ce îţi rezervă astrele în 2013, la capitolul familie.

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 08:13
HOROSCOPUL FAMILIEI pentru anul 2013. Vezi ce spun astrele pentru zodia ta

Berbec. Predicţiile astrale pentru 2013 arata ca in familia ta va fi intampinat fie un nou-nascut, fie o noua mireasa. De asemenea, unii membri ai familiei tale iti pot crea neplaceri.

Taur. Vei avea parte de multa fericire in sanul familiei si chiar se anunta celebrarea unui eveniment special in 2013. Este posibil sa petreci o vreme departe de familie, din diverse motive.

Gemeni. Cu toate ca, per ansamblu, se anunta un an linistit din punct de vedere familial, comportamentul unora dintre membrii familiei te poate rani. Este recomandat sa eviti situatiile dificile si sa dai inapoi pentru a nu crea conflicte mai mari.

Rac. Tranzitia lui Jupiter aduce fericire in sanul familiei. Totusi, tranzitia lui Saturn nu este benefica pentru unii dintre membrii sai, ceea ce iti poate da senzatia ca fericirea nu este completa.

Fecioara. Atmosfera de acasa va fi de pace si fericire. Relatiile cu fratii sau surorile se vor imbunatati, iar unele rude de departe te vor vizita, ceea ce iti va crea o mare bucurie.

Leu. Anul va fi unul plin de armonie în familie. Atentie, insa, la sensibilitatea exagerata si orgoliu, care pot crea probleme. Daca vor acorda partenerului atentia de care acesta are nevoie, relatia va deveni mult mai solida.

Balanţă. Nu se anunta un an foarte bun sub aspectul familiei. Unii membri s-ar putea comporta intr-o maniera care nu iti va fi pe plac, ba mai mult s-ar putea sa nu-si respecte promisiunile facute.

Scorpion. In prima jumatate a anului, atmosfera va fi pasnica. Totusi, tranzitul planetei Saturn in cea de-a doua parte a anului iti poate aduce cateva griji legate de sanatate, iar unii membri ai familiei pot avea un comportament negativ.

Sagetator. Tranzitul lui Jupiter poate aduce cateva elemente de stres in relatia cu familia, in prima parte a anului. Insa, lucrurile se indreapta, in partea a doua a anului.

Capricorn. In 2013 nu vor fi aspecte favorabile in ceea ce priveste familia. Pe langa faptul ca se anunta cateva mici neintelegeri, s-ar putea ivi si cateva probleme medicale la cineva din familie.

Prima parte a anului se anunta foarte benefica sub aspectul familiei la Varsatori. In cea de-a doua parte, insa, relatiile cu persoanele in varsta din familia ta se pot destabiliza.

Pesti. Anul 2013 nu pare a fi foarte bun din punctul de vedere al familiei. Vei depune foarte multe eforturi pentru progresul familiei. Unele vor avea success, altele nu.

Sursa: sfatulparintilor.ro