HOROSCOPUL INFIDELITĂŢII: Cine şi de ce înşală?

Tentaţia testează iubirea într-un cuplu. Citeşte zodiacul infidelităţii şi descoperă cât de fidel este fiecare nativ din horoscop.

RomaniaTV.net
01 oct. 2012, 19:22
HOROSCOPUL INFIDELITĂŢII: Cine şi de ce înşală?

Berbec. Il atrag provocarile in amor si nu refuza propunerile care i se fac. De cele mai multe ori insala din curiozitate ori pentru a-si confirma puterea seductiei.

Cel nascut in zodia Taur trateaza cu responsabilitate fiecare relatie. Bifeaza mai rar escapade amoroase si are grija sa isi asigure spatele cand minte.

In plan sentimental, nativul din Gemeni este caracterizat de nestatornicie. Maestru in arta seductiei, nativul zodiei Gemeni nu ezita sa faca avansuri chiar daca este implicat intr-o relatie.

Rac. Este posesiv si isi urmareste de la distanta partenerul de viata. Ar putea sa insele doar pentru a se razbuna, insa acest gest i-ar lasa tot lui un gust amar.

Leu. Flirturile il cresc stima de sine si prestigiul, dar asta nu inseamna ca insala cu usurinta. Daca insala are grija sa isi acopere foarte bine spatele.

Nativul din Fecioara este un partener fidel in dragoste. Nu este strain de flirturi si primeste deseori propuneri tentante, dar stie sa le refuze pe toate cu stil si autoritate.

Balanta. Apreciaza viata in doi si odata ce si-a intalnit perechea va face tot posibilul sa si-o pastreze aproape. Accepta sa intre in jocul seductiei, dar opreste flirturile inainte sa se concretizeze o aventura.

Scorpion. Aproba loialitatea in cuplu, dar cand tentatia este prea mare porneste sa exploreze terenul necunoscut. Daca insala o face doar pentru a-si satisface curiozitatea, dar si dorintele trupesti care ii domina puternic personalitatea.

Sagetator. Pune mare pret pe libertate si isi subliniaza de la inceput aceasta doleante. Din comoditate, se abtine sa insele.

Capricornul apreciaza intelegerea si loialitatea in cuplu si taxeaza dur orice abatere de la regulile stabilite. Cand este provocat, raspunde cu detasare si raceala, insa niciodata n-ar folosi tradarea pentru a se razbuna.

Varsator. Stapaneste foarte bine arta flirtului, asadar nu-si va refuza vreo ocazie de a-si pune in evidenta acest atu. Cel mai mult ii plac legaturile scurte, care-i permit sa mai studieze prin jur.

Pesti. Este adeptul stalilitatii si de aceea nu priveste cu ochi buni flirturile si propunerile indraznete. Tanjeste dupa afectiune, atentie si isi doreste sa fie in compania unei persoane cu o gandire asemanatoare.