Horoscopul iubirii februarie 2018: Mercur este darnic cu tine, ţi-a pregătit câteva zile romantice

Iată că a venit şi mult aşteptata lună februarie, moment în care îndrăgostiţii îşi celebrează iubirea şi se bucură de fiecare clipă din viaţa în doi. Din punct de vedere zodiacal, astrele vor favoriza câţiva nativi în această lună, ale căror sentimente se vor amplifica. Află cum stai cu dragostea în funcţie de zodie!

RomaniaTV.net
05 feb. 2018, 09:50
Horoscopul iubirii februarie 2018: Mercur este darnic cu tine, ţi-a pregătit câteva zile romantice

Berbec

Mercur este darnic cu tine şi ţi-a pregătit câteva zile romantice pe care să le petreci cu persoana iubită. Fii mai îndrăzneaţă şi arată-ţi direct sentimentele, pentru ca cel de lângă tine să nu creadă că nu te simţi bine în compania lui. Poate ar trebui să staţi mai mult de vorbă, la un pahar de vin.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Urmează o perioada cu suferinţă şi durere pentru zodii. Ce aduce Luna îndrăgostiţilor

Taur

Cei câţiva pretendenţi care te tot urmăresc s-au decis să îşi demonstreze sentimentele faţă de tine şi nu te vor lăsa până nu te vor cuceri complet. Chiar dacă încă mai crezi că nu eşti pregătită pentru o relaţie de lungă durată, s-ar putea să te îndrăgosteşti când te aştepţi mai puţin.

Gemeni

Luna asta, nu vei visa doar cu ochii deschişi, ci îţi vei transforma visele în realitate! Tu şi partenerul sunteţi cuprinşi de valul iubirii, lucru care vă va ajuta să treceţi mai uşor peste obstacole. Nimic nu va sta în calea fericirii voastre atât timp cât veţi rămâne uniţi.

Descoperă ce-ți rezervă astrele pe plan amoros luna aceasta pe clickpentrufemei.ro.