Horoscopul lunii februarie 2016. Uite ce ţi-au pregătit astrele în funcţie de zodie

Astrele au vești bune și vești mai puțin bune pentru toți nativii zodiacului. Ca să știi ce surprize îți rezervă horoscopul în luna februarie, verifică previziunile de mai jos.

RomaniaTV.net
18 ian. 2016, 10:48
Horoscopul lunii februarie 2016. Uite ce ţi-au pregătit astrele în funcţie de zodie

Vezi dacă zodia ta se află pe lista cu cele mai norocoase dintre toate semnele astrale pe luna februarie.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Berbec

Un șef îți poate face zile fripte în prima parte a lunii, dar nu-ți face probleme, tu dai cel mai bun randament la serviciu în primul interval al lunii și vei combate toate piedicile acestuia sau… acestora.

Urmează câteva zile când îți poți face prieteni noi, iar nivelul de energie este cel mai ridicat. Ai grijă, însă, că acesta va scădea spre sfârșitul lunii. Își poți încărca bateriile dormind mai mult sau relaxându-te.

Citeşte şi  Horoscop ŢIGĂNESC FEBRUARIE 2016. Câte zodii se bucură de bani

Horoscopul lunii februarie 2016 – Taur

În primele zile ale lunii pot apărea discuții mai aprinse cu persoana iubită. Cu puțin efort, adică răbdare și înțelegere, vei depăși perioada critică a lunii din punct de vedere sentimental, care se întinde până undeva în jurul zilei de 11 februarie.

A doua parte a lunii este favorizată comunicării și te poți înțelege mai mult decât bine cu o persoană influentă sau un șef direct. Ai grijă la ce decizii iei!

Citeşte continuarea pe click!pentrufemei.ro