Horoscopul lunii mai. Berbecii vor avea parte de schimbări în plan familial

Urmează o perioadă agitată pentru toate semnele zodiacale. În luna mai, multe dintre acestea vor avea parte de noi provocări profesionale și de schimbări pe plan amoros. Află ce îți este rezervat în funcție de zodie!

RomaniaTV.net
24 apr. 2018, 09:11
Horoscopul lunii mai. Berbecii vor avea parte de schimbări în plan familial

Berbec

Pentru tine, luna mai vine cu o schimbare importantă în planul familiei. E posibil să fie nevoie să te muți într-o nouă locuință cu toți membrii familiei și să trebuiască să muncești în plus la casa ta. În fond, ești o persoană care obișnuiește să construiască totul de la zero.

Taur

În mai, vei privi iubirea dintr-o altă perspectivă, cea în care nu vei mai pune tu atât de mult suflet, ci vei lăsa ca persoana de lângă tine să își demonstreze afecțiunea. Decizia ta vine pe fondul unor dezamăgiri care se pare că s-au amplificat în ultima perioadă.

Gemeni

La începutul lunii, e posibil să călătorești într-o destinație exotică la care ai visat de multă vreme. În caz contrar, nu îți face griji că te vei putea plictisi, deoarece o mulțime de prieteni te vor îndemna să iei parte la petreceri și reuniuni.

Află ce-ți rezervă astrele în luna mai pe clickpentrufemei.ro.