HOROSCOPUL lunii noiembrie: Surprize pregătite de astre

HOROSCOP: Nativa din Săgetător poate avea certuri în familie. Află ce te aşteaptă în această perioadă şi ce anume trebuie să faci pentru a profita la maximum de oportunităţile care apar.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 11:12
HOROSCOPUL lunii noiembrie: Surprize pregătite de astre

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna noiembrie va veni cu noutate pe plan personal. Cauţi adrenalina şi o găseşti alături de o persoană căreia îi place să trăiască riscant. Dacă eşti singură, este posibil să găseşti multe puncte în comun cu un coleg de muncă. O duci bine din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere financiar. Primeşti bani din toate părţile, iar firea ta calculată te va ajuta să economiseşti şi pentru acele perioade mai puţin fericite.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În această lună este posibil să apară unele neînţelegeri între tine şi iubitul tău. Totul se bazează pe comunicare şi doar aşa veţi putea rezolva problemele dintre voi. Dacă simţi ceva schimbat la el, trebuie să îi spui. Dacă eşti singură, trebuie să ai răbdare şi să nu grăbeşti cursul firesc al lucrurilor. Ai forţa necesară pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară, dar trebuie să o faci de una singură. Evită munca în echipă, astfel câştigul va fi doar al tău. 
 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În această lună nu trebuie să faci nimic altceva decât să te bucuri de ceea ce ai şi să nu îţi doreşti mai mult decât se poate. Altfel, vei fi dezamăgită, iar lucrurile cu adevărat importante vor trece pe lângă tine. Dacă eşti singură, poţi pune bazele unui început de relaţie. Pentru a nu întâmpina probleme din punct de vedere financiar, în această lună ar trebui să ceri ajutorul celor din jurul tău. Nu mai lua decizii de una singură, pentru că ele vor avea consecinţe pe viitor. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În această lună, este posibil să fii nevoită să faci unele compromisuri dacă vrei linişte în viaţa de cuplu. Vei fi forţată să faci acest lucru, dar nu vei regreta. Trebuie să te relaxezi şi să nu mai pui la suflet toate nimicurile. Chiar dacă te simţi neîndreptăţită, va veni şi rândul tău la fericire, cât de curând. Te descurci de minune la capitolul bani. Ştii să te organizezi şi să îţi ajungă pentru tot ce ţi-ai propus. 

 

Peşti (19 februarie – 20 martie)

În luna noiembrie simţi nevoia să ieşi din tipare şi să acţionezi după cum îţi vine. Dacă eşti singură, flirtează, ieşi cu cine îţi place, dar nu investi sentimente. Dacă eşti angajată într-o relaţie, ai grijă să nu îţi răneşti partenerul. Situaţia ta financiară rămâne constantă în prima parte a lunii, după care va cunoaşte o creştere semnificativă. 

 
Detalii pe www.eva.ro