Horoscopul lunii septembrie: Avertismentele făcute de Minerva pentru începutul toamnei

Luna septembrie va aduce importante schimbări pentru multe semne zodiacale, însă elementele negative constituite astrologic vor pune presiuni pe alţi nativi. Astrologul Minerva a prezentat la România TV horoscopul complet pentru luna septembrie.

28 aug. 2014, 08:23
Horoscopul lunii septembrie: Avertismentele făcute de Minerva pentru începutul toamnei

HOROSCOP SEPTEMBRIE BERBEC

Toate deciziile şi planurile pe care le vor lua ţin în special de carieră şi de profesie, în luna septembrie. Plăcerea de a fi remarcat şi de a fi primul este pentru aceşti nativi ca un premiu. Berbecii trebuie să fie atenţi la Luna neagră, care este în tranzit prin Casa Iubirii, deoarece aceasta ar putea să îi păcălească privind o mare iubire.

Citeşte şi Horoscopul relaţiilor: Compatibilităţile PERFECTE ale zodiacului

HOROSCOP SEPTEMBRIE TAUR

Luna septembrie va fi una calmă pentru aceşti nativi, în special după data de 10. Ei acum sunt concentraţi pe modalităţi de a face bani, pe perfecţionare profesională, şi au de gând să facă multe schimbări, unii chiar se vor întoarce pe băncile şcolii.

Horoscopul sirenelor: Ce secrete ai în funcţie de zodia ta

HOROSCOP SEPTEMBRIE GEMENI

Luna septembrie vine pentru Gemeni şi cu bune şi cu rele. Dacă în prima săptămână se deschid oportuniţăţi pe care ei le aşteaptă de foarte multă vreme, din a doua decadă a lunii fiind provocaţi să exploreze noi orizonturi.

HOROSCOP SEPTEMBRIE RAC

Pentru Raci se deschid, în special, porţile inimii, ale profesiei şi ale studiului, în ordine aleatorie. Racii simt nevoia, în septembrie, să se deschidă, să socializeze, să comunice şi să se pună de acord.

Horoscopul lunii septembrie: Află cum stai cu iubirea

HOROSCOP SEPTEMBRIE LEU

Aceşti nativi suportă din plin loviturile planetei Marte din constelaţia Scorpion şi unii au probleme cu legea. Dacă aceşti nativi sunt prinşi în domeniul comerţului exterior sau sunt prinşi în examene astrologul Minerva le sugerează să nu se grăbească, ci să ia totul pe îndelete. Astmosfera lunii este una de creativitate, dar şi de alegerea a prieteniilor.

HOROSCOP SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Fecioarele vor fi prinse de ceea ce fac în luna septembrie, vor alerga, vor întreprinde, sunt în vervă şi îşi fac planuri pentru ceea ce îşi doresc să facă în perioada următoare. Unii ar putea să descopere domeniul spiritualităţii.

HOROSCOP SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Luna septemrie vine pentru nativii din Balanţă cu o limpezire a lucrurilor şi să vadă luminiţa de la capătul tunelului, deoarece au avut o vară foarte turbulentă. Ce este greu a trecut şi vor putea, în perioada următoare, să ia decizii cu claritate. În luna septembrie va fi nevoie de un mare echilibru între ceea ce priveşte partea profesională şi viaţa de familie.

Citeşte şi Horoscop: Ce trebuie să faci pentru a avea o căsnicie fericită, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP SEPTEMBRIE SCORPION

Aceşti nativi sunt cei mai bine poziţionaţi faţă de cei doi malefici astrologici. Dacă au fost în conflict cu un Leu acum este posibil să iasă la iveală detalii ascunse.

HOROSCOP SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Săgetătorii încep să devină vedetele toamnei: se anunţă debuturi promiţătoare, eliberarea de un trecut care îi transformase în sclavii amintirilor dureroase, regăsirea în credinţă. De partea celaltă, aduce oportunităţi pe care ei ştiu cum să le fructifice îşi vor asigura traiul câţiva ani buni de acum încoace.

HOROSCOP SEPTEMBRIE CAPRICORN

Pentru Capricorni luna septembrie încă păstrează pericolele marcate de drumurile lungi, de călătoriile lungi. Nu scapă de invidii, de bârfă, de mici bisericuţe, în mare parte pentru că nu ştiu să lucreze în echipă. Este foarte important să-şi păstreze calmul şi să îşi vadă de drum.

HOROSCOP SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

Interesantă este aspectul casei contractuale. În luna septembrie, apar peste noapte contracte neaşteptate, care să le poată asigura venitul pentru 2-3 ani de acum încolo, poate apărea un nou loc de muncă complet diferit de ce făceau până acum, ceva nou care le este pe plac.

HOROSCOP SEPTEMBRIE PEŞTI

Se liniştesc apele pentru nativii din Peşti. Mulţi se dovedesc profetici în ceea ce îşi propun şi în ceea ce spun, îţi pun anumite ţinte şi şi le ating datorită intuiţiei lor formidabile. Totuşi, trebuie să fie foarte atenţi la dependenţele pe care le dezvoltă.