Solstitiul de vara 2022. IMPACT major pentru aceste 4 ZODII. Afla daca e si despre tine

In timpul solstitiului de vara, soarele atinge cel mai inalt punct de pe cer (in emisfera nordica). Va fi cea mai lunga zi din an.

20 iun. 2022, 08:20
Solstitiul de vara 2022. IMPACT major pentru aceste 4 ZODII. Afla daca e si despre tine

Solstitiul de vara 2022.De obicei, solstitiul de vara se petrece intre 20 si 21 iunie, in sezonul Racului. In acest an, solstitiul se va petrece pe 21 iunie 2022. In timpul solstitiului de vara, soarele atinge cel mai inalt punct de pe cer (in emisfera nordica). Va fi cea mai lunga zi din an.

In astrologie, aceasta perioada este considerata una de noi inceputuri, de asezare in ordine a prioritatilor. Daca faci parte din zodiile Berbec, Rac, Balanta sau Capricorn dupa solstitiul de vara ai un singura optiune: actiunea!

Previziuni RUNE pe ZODII, 20-26 iunie 2022. INGUZ aduce veşti bune. Noutati de la pietrele mistice!
Iata cum va influenta solstitiul de vara 2022 aceste PATRU zodii!
BERBEC
Acum este momentul sa acorzi mai multa atentie chestiunilor legate de casa si familie. desi s-ar putea sa nu sune a fi cel mai interesant lucru pe care sa te concentrezi, totusi, este locul in care vei vedea cea mai mare actiune. Pe masura se Soarele se va muta in cata a patra, lumea ta privata va fi luminata. Vei fi chemat sa iei inc onsiderare modul in care asiguri siguranta emotionala familiei. Mediul actual din casa se simte sigur? Daca nu, fa tot ce trebuie pentru a ajusta situatia. Iti petreci mult timp acasa, deci va trebui sa iti asiguri un mediu armonios.

Solstitiul de vara 2022. 15 curiozitati despre cea mai lunga zi a anului
RAC
Incepe zodia ta, ceea ce inseaman ca vei trai toate senzatiile, chiar mai mult decat de obicei. Pe masura ce Sorele trece in prima ta casa, a identitatii, vei simti un val de energie si vitalitate, iar dorinta ta naturala de a oferi confort emotional si siguranta va fi din ce in ce mai accentuata. De asemenea, poti incepe sa observi ca ti se acorda mai multa atentie ca de obicei. desi ai tendinta sa te feresti de lumina reflectoarelor, esti recunoscut pentru abilitatile tale de a avea grija de ceilalti. Desi s-ar putea sa te simti ca un magnet  care atrage persoane cu nevoi emotionale ridicate, asigura-te si ca te ocupi si de tine. Mai ales ca vor exista perioade in care sa starea de spirit ti se va schimba.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.