Horoscopul săptămânii 12-18 mai 2014: Bani, dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul saptamanii 12-18 mai 2014. Inceputul unei noi saptamani este intotdeauna cel mai greu moment, pentru oricare dintre noi. Iar faptul ca nu stim niciodata ce ne astepta, este cu atat mai deranjant. Cu toate astea, daca vrei sa stii din timp ce iti rezerva astrele pentru saptamana 12-18 mai 2014.

RomaniaTV.net
11 mai 2014, 08:04
Horoscopul săptămânii 12-18 mai 2014: Bani, dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul saptamanii 12-18 mai 2014: Berbec

Sanatate

Duminica aceasta iti poate fi mai dificil ca niciodata sa-ti pastrezi calmul si sa tratezi lucrurile la rece. Daca-ti este subminata autoritatea intr-un fel sau altul sau te simti incoltit din toate partile, risti sa reactionezi agresiv, fapt care-ti poate cauza o crestere brusca a tensiunii arteriale. E adevarat ca uneori nu-ti poti stapani starile, dar e nevoie sa o faci pentru prestanta si sanatatea ta.

Bani si cariera

Luna Plina de miercurea aceasta de pe axa finantelor personale si comune poate declansa anumite evenimente pe parcursul urmatoarelor zile care vor scoate la lumina unele lipsuri financiare sau nemultumiri cu privire la remuneratia ta. Vineri e posibil sa pleci intr-o delegatie ori sa participi la o sedinta, dar rezultatele acestor activitati nu sunt cele pe care le asteptai.

Familie si cuplu

Nu prea esti in apele tale joi si duminica, deci e de inteles faptul ca-ti va fi dificil sa tratezi cu eleganta anumite conflicte familiale sau de cuplu. Chiar si asa, prima zi din saptamana pare sa fie cea mai reusita, in special daca dai intamplator peste un prieten pe strada ori dispui de timpul necesar pentru a lua masa in oras cu partenerul. Te asteapta vesti bune din partea celor dragi.

Horoscopul saptamanii 12-18 mai 2014: Taur

Sanatate

Poti avea tendinta de a fi destul de prapastios duminica, stare de spirit care te poate lasa cu garda jos in fata virusurilor si a infectiilor. Desi nu esti in cea mai buna forma mental sau fizic, e indicat sa realizezi situatia in care te regasesti si sa nu ajungi sa te neglijezi. Ai avea mai multe de castigat daca te-ai bucura de weekend si ti-ai incarca bateriile pentru saptamana viitoare!

Bani si cariera

Luna Plina de miercuri iti afecteaza intr-o anumita masura si relatia cu clientii, asociatii sau colegii de munca. Nu este exclus sa crezi ca-ti vorbesc de sus si tin cu tot dinadinsul sa-si demonstreze abilitatile. Poate ar fi mai bine sa amani negocierile, semnarile de contracte ori alte angajamente ferme joia si vinerea aceasta, pentru ca se pot dovedi altceva decat ai crezut initial.

Familie si cuplu

Efectele Lunii Pline se resimt si in viata de cuplu, dand nastere unor probleme de comunicare intre tine si partener. Nu-ti va fi tocmai usor sa-i intri in gratii si sa-l multumesti pentru ca nu reusesti sa-ti dai seama ce-l nemultumeste si cum si-ar dori sa abordezi anumite situatii. Din fericire, esti o fire rabdatoare si esti suficient de tenace pentru a gasi o cale de a-l descoase.

Horoscopul saptamanii 12-18 mai 2014: GEMENI

Sanatate

Luna Plina de miercuri de pe axa sanatatii poate scoate la iveala efectul cumulativ al stresului, presiunii si oboselii exagerate experimentate de-a lungul unei perioade indelungate de timp. In cel mai rau caz, poti avea o cadere nervoasa, iar din acest motiv e important sa te menajezi sau sa-ti iei cateva zile libere. Gandeste-te cum ai putea sa-ti imbunatatesti situatia pe viitor.

Bani si cariera

Influenta Lunii Pline se intinde si pe plan profesional, existand riscul ca unele neintelegeri pe care nu le-ai discutat cu colegii de munca sa rabufneasca intr-un moment nepotrivit si sa afecteze calitatea muncii prestate. Daca nu reusesti sa manageriezi corect situatia, te poti alege cu un avertisment. Asigura-te ca joi nu repeti aceasta experienta cu superiorii tai, orice s-ar intampla.

Familie si cuplu

Daca ti-ai facut unele planuri pe duminica aceasta sau te-ai bazat pe prieteni in legatura cu o chestiune anume, s-ar putea sa cada pe neasteptate ori sa nu-si respecte angajamentele asa cum te-ai fi asteptat. Fie ca la mijloc se afla un motiv de ordin financiar ori pur si simplu nu se poate avea incredere in membrii anturajului tau, reconsidera seriozitatea celor care te inconjoara.

Horoscopul saptamanii 12 – 18 Mai 2014: RAC

SANATATE

Vinerea aceasta se recomanda sa fii mai atent la modul in care manuiesti utilaje sau manevrezi instrumente periculoase. Este posibil ca graba si neindemanarea nu numai sa-ti strice treaba, ci sa te si puna pe tusa pentru cateva zile. Daca esti precaut si prevazator, ai toate sansele sa eviti un astfel de incident. Nu-ti lasa mintea sa zboare aiurea si concentreaza pe ceea ce ai de facut.

Bani si cariera

Zilele de joi si vineri se pot dovedi ceva mai complicate la locul de munca. Poti avea senzatia ca un coleg de munca te saboteaza sau ca nu esti pus la curent cu anumite informatii pe care ceilalti le cunosc deja. Tocmai din acest motiv, ar fi indicat sa lasi orgoliul la o parte si sa nu incurajezi astfel de comportamente. Este important sa lucrezi intr-un mediu confortabil si lipsit de tensiuni.

Familie si cuplu

In cazul tau, Luna Plina iti face simtita prezenta atat pe plan social, cat si la nivel intim. Se resusciteaza atmosfera din dormitor, redescoperind pasiunea alaturi de partenerul de viata. Totusi, exista posibilitatea ca cineva din trecutul tau amoros sa revina in peisaj, fapt care ti-ar putea declansa anumite stari contradictorii sau care reactiveaza unele atasamente toxice.

Horoscopul saptamanii 12 – 18 Mai 2014:LEU

 

Desi te asteapta destul de multe sarcini saptamana aceasta, este important ca programul tau zilnic sa fie echilibrat, astfel incat sa iei pauze la un anumit interval de timp si sa mananci la ore fixe. Altfel, ziua de duminica te poate intampina cu neplaceri de ordin fizic care te pot incomoda toata ziua si nu-ti vor permite sa te bucuri de timpul liber. Asadar, ia masurile potrivite in timp util!

Bani si cariera

Ziua de luni este cea mai potrivita de saptamana aceasta pentru a veni cu idei noi de a atinge un obiectiv, sa te faci remarcat in cadrul unei sedinte de creatie sau chiar sa demarezi tu insuti un proiect. Luna Plina de miercurea aceasta te atentioneaza insa ca nu trebuie sa treci cu vederea provocarile din planul familial. Se pot inmulti vertiginos daca nu le acorzi atentia necesara!

Familie si cuplu

Asa cum am mai spus, poti fi tentat sa amani anumite indatoriri casnice din pricina sarcinilor din ce in ce mai numeroase de la locul de munca. Pe plan social, aceste schimbari par sa nu te afecteze atat de puternic joi, dar se pot starni unele scantei in jurul zilei de vineri intre tine si persoana iubita. Poate ar trebui sa-ti reconsideri implicarea in aceste domenii de viata.

Horoscopul saptamanii FECIOARA: Saptamana 12 – 18 Mai 2014, >Fecioara

Sanatate

Poate ar fi mai bine daca ai reusi sa eviti deplasarile pe distante lungi in jurul zilei de miercuri cand Luna Plina se formeaza, in cazul tau, pe axa calatoriilor. In caz contrar, risti sa te expui unor conditii de trafic nu tocmai usor de suportat si care ti-ar putea pricinui necazuri. Daca nu poti anula aceste drumuri, asigura-te ca autovehiculul functioneaza in parametrii optimi.

Bani si cariera

Pentru ca Luna Plina isi pune amprenta si pe axa comunicarii, ar fi mai bine sa gandesti de doua ori inainte de a spune ceva in timpul sedintelor. E posibil sa-ti lipseasca tactul exact atunci cand ai mai mare nevoie de el si sa-ti atragi antipatia tuturor. Intr-adevar, este important sa spui ceea ce gandesti, dar socoteste cum ar fi mai bine sa pui problema pentru a nu crea impresii gresite.

Familie si cuplu

Desi poti intampina probleme de comunicare de miercuri incolo, incepi sa discerni cu mai multa usurinta realul de imaginar cand vine vorba de oamenii de langa tine, dar si de partener. Cu toate aceastea, revelatiile de la mijlocul saptamanii nu te impiedica sa dai curs unor divergente intre tine si persoana iubita duminica, mai ales daca increderea ta a fost ranita intr-un fel sau altul.

Horoscopul saptamanii BALANTA: Saptamana 12 – 18 Mai 2014, Balanta

Sanatate

Cauta sa nu-ti supraapreciezi conditia fizica sau nivelul de energie joia aceasta si sa te inhami la activitati care te solicita exagerat de mult. Poate ar trebui s-o lasi mai moale la mijlocul saptamanii si sa te menajezi. Te asteapta inca o zi lucratoare, poate chiar doua si trebuie sa performezi la cel mai inalt nivel, fara a te lasa distras de anumite problemele de sanatate.

Bani si cariera

Luna Plina a acestei luni are loc pe axa financiara, iar de miercuri incolo se cere analizat cat de mult investesti in cele de trebuinta acasa, dar si in pasiunile si tabieturile tale. Cea mai buna recomandare ar fi aceea sa te tii departe de cheltuieli, cel putin pana vineri. Tot atunci pot interveni incurcaturi legate de unele acte sau documente oficiale care trebuie clarificate.

Familie si cuplu

Atmosfera din interiorul familiei se tensioneaza in jurul zilei de duminica cand pot avea loc rasturnari de situatie care genereaza reactii neasteptate din partea persoanei iubite. Pentru ca lucrurile sa revina pe fagasul normal, n-ar strica sa lasi de la tine si sa ajungeti la un compromis. Nu va face bine niciunuia dintre voi sa alimentati aceasta stare conflictuala de acasa.

Horoscopul saptamanii SCORPION: Saptamana 12 – 18 Mai 2014, Scorpion

Sanatate

Ar fi indicat sa nu te epuizezi cu activitati de timp liber solicitante duminica aceasta, mai ales daca te recuperezi dupa o saptamana dificila sau chiar dupa o afectiune care te-a urmarit ceva timp. Nu ignora avertismentele medicului si recunoaste-ti limitele, caci altfel s-ar putea sa se reactiveze unele boli de care credeai ca ai scapat cu succes si pe care te-ai chinuit sa le tratezi.

Bani si cariera

Intalnirile cu clientii noi de la mijlocul saptamanii s-ar putea sa nu se finalizeze cu obtinerea unui nou contract sau cu negocierea profitabila a unui alt proiect, deci, daca ai posibilitatea, programeaza-le de lunea viitoare incolo. In plus, fa corect diferenta intre nevoi si dorinte joia sau vinerea aceasta, deoarece exista riscul sa cheltuiesti mai mult decat iti poti permite!

Familie si cuplu

Luna Plina de pe axa personalitatii te poate face sa pari capricios, indecis si greu de multumit, atat de partener, cat si de ceilalti dragi tie. Iti revin in minte episoade neplacute, mai ales care-i implica pe membrii familiei si pe rudele apropiate, care nu-ti dau pace si peste care ti-e greu sa treci. Gandeste-te insa ca persoana iubita nu merita sa fie judecata din pricina greselilor altora.

Horoscopul saptamanii SAGETATOR: Saptamana 12 – 18 Mai 2014, Sagetator

Sanatate

Luna Plina de miercurea aceasta isi exercita influenta pe axa sanatatii in cazul tau, dar mai exact in zona bolilor cronice. Desi nu suferi de vreo afectiune greu de tratat sau care risca sa recidiveze, la mijlocul acestei saptamani se instaleaza si poate persista destul de mult teama zilei de maine si convingerea ca nimic din ceea ce faci nu are sorti de izbanda. Cauta sa fii optimist!

Bani si cariera

Este posibil ca unele vesti de ultima ora sa-ti strice planurile profesionale de miercuri incolo. Daca asteptai sa se voteze subventionarea unui proiect de care te ocupi, s-ar putea ca decizia luata sa nu fie tocmai in favoarea ta. Din acest motiv, n-ar strica sa fii ceva mai cumpatat, chiar daca obisnuiesti sa nu tii cont de cheltuieli cand iesi duminica alaturi de prieteni sau de partener.

Familie si cuplu

Lunea aceasta iti prind bine revederile si conversatiile cu prietenii. Poate iti vine o idee geniala, o solutie viabila care sa te scoata dintr-un impas sau ai parte de revelatia pe care o asteptai de ceva timp. Nu este exclus sa se lege ceva mai mult decat o prietenie intre tine si cineva anume din cercul tau de prieteni. Hotaraste-te daca ar fi intelept sa dai curs unei relatii sentimentale.

Horoscopul saptamanii CAPRICORN: Saptamana 12 – 18 Mai 2014, 

Sanatate

Vinerea aceasta esti mai predispus decat in mod obisnuit sa contractezi o gripa care, netratata, sa se transforme in pneumonie. Daca imunitatea va face fata cu brio virusurilor cu care intri in contact, nu acelasi lucru se poate spune despre durerile reumatice sau musculare. In orice caz, s-ar putea ca sfarsitul de saptamana sa nu te suprinda in plina forma si pregatit pentru distractie.

Bani si cariera

Diferentele de opinie dintre tine si colegii de munca se inmultesc vinerea aceasta, devenind din ce in ce mai dificil sa cooperati dincolo de parerile diferite pe care le aveti despre obiectul muncii voastre. Este important sa cadeti la o invoiala, caci altfel s-ar putea sa fiti penalizati pentru ca nu ati dus la bun sfarsit in timp util o sarcina importanta. Fii flexibil si intelegator!

Familie si cuplu

Efectele Lunii Pline de miercuri se resimt nu numai in viata de cuplu, ci si pe plan social. Evenimentele care se preconizeaza in zilele urmatoare vor lega intr-un fel sau altul cele doua domenii de viata si se cere sa evaluezi cat de trainice sunt aceste legaturi. Socoteste daca te vezi alaturi de actualul partener si grup de prieteni si pe viitor, luand in considerare ultima perioada.

Horoscopul saptamanii VARSATOR: Saptamana 12 – 18 Mai 2014, Varsator

Sanatate

Exista posibilitatea ca incepand de sambata seara, dar mai ales pe parcursul zilei de duminica sa simti ca ceva nu este in ordine cu tine si ca ti-e imposibil sa-ti dai seama ce te supara. In orice caz, nu ai dispozitia necesara pentru a participa la activitatile de weekend, iar unele dintre ele te incomodeaza sau chiar te extenueaza prea mult. Daca senzatia persista, apeleaza la un specialist.

Bani si cariera

Evalueaza-ti corect bugetul si nu te baza pe presupuneri daca-ti doresti sa demarezi un proiect care se intinde pe o perioada destul de lunga de timp joia aceasta. De asemenea, poti da peste unele escrocherii care se prezinta sub forma unor oportunitati si care-ti pot crea prejudicii financiare insemnate. Depinde de tine sa discerni adevaratele sanse de posibilele pagube.

Familie si cuplu

S-ar putea sa nu-ti fie usor sa te imparti in prima zi de weekend intre prieteni si partener. Daca-ti administrezi timpul eficient, vei reusi sa iesi cu prietenii si sa petreci si momente romantice alaturi de persoana draga. In cazul in care pana acum nu ti-ai exprimat nemultumirile cu privire la unele idei vehiculate de familie si rude, s-ar putea ca duminica sa nu te mai poti abtine.

Horoscopul saptamanii PESTI: Saptamana 12 – 18 Mai 2014, Pesti

Sanatate

Poate ar fi mai bine daca de miercuri incolo nu ai petrece atat de mult timp la volan deoarece Luna Plina de pe axa calatoriilor iti poate rezerva multa agitatie in trafic si nu este exclus sa simti nevoia de a apasa pedala de acceleratie. Pentru a-ti indeplini angajamentele care presupun deplasari dese, programeaza-le in zilele de luni si martie cand climatul astral e mai favorabil.

Bani si cariera

Ai mare grija ce decizii iei in jurul zilei de miercuri pentru ca Luna Plina iti poate distorsiona viziunea si exista riscul sa regreti alegerea pe care ai facut-o. Acest avertisment este valabil si duminica cand un prieten intarzie sa-ti restituie un imprumut, te roaga sa-l ajuti cu o suma mare de bani sau te pune in pozitia de a nu-i putea refuza un serviciu. Priveste situatia obiectiv!

Familie si cuplu

S-ar putea ca la mijlocul acestei saptamani socrii sau alte persoane mai in varsta sa-ti faca zile fripte si sa te aduca in pragul disperarii. Punand la suflet remarcile care vin din partea lor, risti sa-i surprinzi pe toti cu unele replici destul de taioase si care nu vor fi tocmai usor de depasit. Filtreaza ceea ce ti se spune si alege acele invataminte care tie ti se par de folos pe viitor.

Preluare www.astrodex.ro