Horoscopul săptămânii 19-25 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară va munci foarte mult în această perioadă, însă rezultatele nu vor fi pe măsura așteptărilor ei.

RomaniaTV.net
19 oct. 2015, 03:24
Horoscopul săptămânii 19-25 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

BALANŢĂ

Gelozia poate fi principalul motiv de ceartă dintre tine și iubit în această perioadă, de aceea trebuie să știi ce să spui și când să spui. Scuzele prea multe te vor învinovăți, de aceea testează-i puțin încrederea în tine. Știi ce vrei de la viață, însă trebuie să știe și el!  Există riscul ca în această săptămână să pierzi o sumă de bani doar pentru că cei din jurul tău sunt vicleni. Chiar dacă este meritul tău, cineva poate fi cu un pas înaintea ta și poate profita de naivitatea de care dai dovadă uneori. Fii cu ochii în patru la acțiunile colegilor de serviciu!

SCORPION

Viața sentimentală va fi în centrul atenției în această perioadă, și asta e doar decizia ta. Simți că trebuie să îi oferi mai mult familiei tale și renunți la alte activități profesionale ori recreative în favoarea ei. Dacă nu ai un iubit încă, îți poți petrece mai mult timp ieșind, doar așa vei avea ocazia să întâlnești pe cineva. 
Colegii de muncă ar putea fi invidioși pe programul tău lejer, însă mai ales pentru că nu ești trasă la răspundere. Nu pune la suflet ce auzi, ci mai degrabă încearcă să îți vezi de planurile tale atent făcute. Situația ta financiară va rămâne neschimbată pe parcursul acestor zile.

SĂGETĂTOR

Există riscul apariției unor divergențe între tine și partenerul de viață și asta doar din cauza faptului că nu ești dispusă să îl asculți. E posibil ca ceea ce vrea să îți spună să fie destul de important pentru amândoi. Spre sfârșitul săptămânii vei reuși să readuci liniștea între voi! 
Săptămâna aceasta va fi una productivă și ai toate șansele să câștigi mai mulți bani decât sperai. Din păcate pentru tine, nu ești deloc chibzuită și riști astfel să nu te alegi cu nimic într-un final. Încearcă să ții de ei cât de mult poți și nu lăsa pe nimeni să profite de situația ta materială.

CAPRICORN

Încearcă să faci o schimbare în viața ta sentimentală în această perioadă și să nu îi mai permiți partenerului să te monitorizeze. Ai nevoie de libertate pentru că știi ce să faci cu ea, iar o altfel de viață nu te va pune decât pe fugă. Încearcă să fii mai curajoasă și să spui lucrurilor pe nume! 
Nu este o idee bună să faci vreo schimbare pe plan profesional, altfel riști să nu mai ai parte de câștigurile promise. Păstrează-te constantă și nu îți pierde răbdarea cu privire la o avansare sau o mărire de salariu. Șefii tăi merită șansa de a avea câteva zile de răgaz!

Mai multe detalii, pe eva.ro