Horoscopul săptămânii 21 – 27 aprilie. Află ce îţi rezervă astrele!

Saptamana 21 - 27 aprilie este caracterizata prin regasire si experiente emotionale puternice, este posibil ca anumite evenimente din trecut sa iasa din nou la suprafata, iar majoritatea nativilor sa se confrunte cu cateva situatii unice.

RomaniaTV.net
20 apr. 2014, 08:21
Horoscopul săptămânii 21 – 27 aprilie. Află ce îţi rezervă astrele!

Aceasta saptamana nu va excela la capitolul evenimente astrale, insa multi nativi ar trebui sa se astepte la schimbari importante. Ar trebui sa faca fata cu brio anumitor provocari, dar sa invete sa-si menajeze mai bine starile emotionale.

In aceasta perioada se va activa crucea cosmica pe semne cardinale implinita de Uranus, Jupiter, Marte si Pluton.
Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele, citeste horoscopul saptamanii 21 – 27 aprilie 2014!

Berbec
Inca de la inceputul acestei saptamani vei avea posibilitatea sa te implici in cateva activitati care te vor ajuta sa te detasezi de stresul de zi cu zi. Vei avea foarte multa energie si vei simti nevoia sa interactionezi cu cat mai multe persoane din jur. Nici in privinta banilor nu vei avea motive de ingrijorare, desi vei avea cateva cheltuieli de facut, acestea nu iti vor afecta bugetul. Vei avea sanse sa demarezi si un nou proiect, asa ca fii mai increzatoare in fortele tale.

Taur
Luni va fi necesar sa dai cateva telefoane pentru a lua legatura cu acele persoane pe care nu le-ai mai vazut de foarte mult timp. Marti sau miercuri este posibil sa ti se ceara sa te implici intr-un proiect important. Spre sfarsitul saptamanii va fi necesar sa porti o discutie serioasa cu persoana iubita, trebuie sa incepi sa spui ce te deranjeaza, daca vrei ca relatia voastra sa fie la fel de frumoasa.

Gemeni
Profita de aceasta perioada si lasa-te purtata de val! Nu-ti mai face tot felul de griji atunci cand vine vorba de locul de munca, lasa evenimentele sa evolueze de la sine. Evita discutiile care nu isi au rostul si incearca sa nu te mai extenuezi facand tot felul de lucruri inutile. Pana la sfarsitul saptamanii va fi necesar sa rezolvi si acele mici probleme legate de situatia financiara, evita sa faci un imprumut bancar.

Citeşte mai mult pe ele.ro