Horoscopul săptămânii 21-27 iulie 2014: Bani, dragoste, carieră, sănătate

Horoscop 21-27 iulie 2014: Ce v-au rezervat astrele, în funcţie de zodie, pentru sfârşitul lunii iulie. 

20 iul. 2014, 07:46
Horoscopul săptămânii 21-27 iulie 2014: Bani, dragoste, carieră, sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza o saptamana prielnica achitarii datoriilor ce va obsedeaza in ultima vreme. Chiar daca situatia financiara arata ca un cersetor in zdrente, nu fiti negativisti. Vizita unui prieten care va poate ajuta in acest sens va va surprinde placut si propunerile acestuia va vor scoate la liman.

TAUR 21.04-21.05: Unii dintre dumneavoastra pot fi impovarati de prea multe probleme minore si chiar va puteti simti urmariti de ghinion. Evenimentele petrecute nu cu mult timp in urma v-au aratat ce mult pretuiti persoana iubita si macar de-acum incolo sa fiti pregatiti sa faceti fata celor ce vor urma.

GEMENI 22.05-21.06: Este greu de explicat starea pe care o simtiti. Doriti sa fiti intr-un milion de locuri in acelasi timp si veti rezista cu greu in casa. Parca ceva va cheama afara, macar pe un petec de verdeata. Incercati sa va indepliniti planurile de vacanta, deoarece, in caz contrar, mai tarziu veti regreta.

RAC 22.06-21.07: In aceste zile sunteti tentati sa dati mai multa importanta celor mai tineri membri ai familiei, iar daca se intampla sa stati mai mult in compania copiilor, sigur veti gasi o placere pura sa le indepliniti si cele mai grandioase capricii. Experienta dumneavoastra de viata se dovedeste a fi de nepretuit atunci cand „pacientul” v-o cere.

LEU 22.07-22.08: Sigur saptamana asta nu va ganditi decat la concediu, la scurte excursii in aer curat, la relaxare stand tolaniti pe iarba verde, bineinteles insotiti de persoana iubita. Ultimul lucru de care aveti nevoie este sa va limitati la spatii inchise, indiferent daca o faceti la domiciliu sau la serviciu.

FECIOARA 23.08-22.09: Toti viseaza la vacanta, numai dumneavoastra vreti sa ajungeti departe in cariera. Va pregatiti intens pentru un examen ce va ajuta sa promovati la locul de munca si poate chiar sa atingeti un post de conducere. Desigur, acest lucru va poate gasi cu gandurile zburand spre persoana iubita.

BALANTA 23.09-22.10: Inaintea unei achizitii majore trebuie sa va asigurati ca situatia financiara v-o permite. Nu este momentul sa actionati necugetat. O singura miscare gresita si totul sare in aer. Va veti redresa apoi foarte greu si nu sunt multi care va pot ajuta. Prietenii va simpatizeaza, dar totul pana la bani…

SCORPION 23.10-21.11: Incetiniti ritmul alert cu care v-ati obisnuit in ultima vreme. Acesta nu este momentul prielnic inceperii unei noi relatii. Mai bine indreptati-va atentia spre familie si spre nevoile acesteia. Poate in ultima vreme ati fost cam indiferenti fata de ei. Mai ales cei mici par sa aiba mare nevoie de dumneavoastra.

SAGETATOR 22.11-21.12: Bucurati-va de vremea frumoasa intr-un ritm mai moderat. Orice exces va poate schimba starea sanatatii care pana acum nu v-a dat prea mult de furca. In weekend primiti cateva cadouri si veti petrece o seara romantica pe care nu o uitati asa usor.

CAPRICORN 22.12-19.01: Urmeaza o saptamana agitata si nu va gaseste in cea mai buna forma. Sanatatea unui membru de familie necesita cateva ingrijiri medicale serioase. Desi pana acum l-ati tratat destul de superficial, intorsatura serioasa va face chiar sa va ingrijorati. Nu reactionati exagerat. Oricum, cei de-acasa stiu ca va pasa cu adevarat de ei.

VARSATOR 20.01-18.02: Noile planuri si asocierile profitabile pe care le-ati incheiat atrag dupa sine si castiguri financiare pe masura. Discordia iscata acasa ar putea sa va aduca intr-o stare de stres cum nu ati mai fost pana acum si va perturba atentia. Fiti precauti la locul de munca, exista riscul unor tulburari de ritm.

PESTI 19.02-20.03: Pentru unii nativi urmeaza zile pline de entuziasm. La mijlocul saptamanii primiti bani si va veti face noi planuri de vacanta. Aveti grija insa sa nu va neglijati problemele de sanatate, nu va fortati norocul. Vizita unui locas sfant va aduce pace si consolarea sufleteasca dupa care tanjiti de ceva vreme.

Sursa: CASANDRA